Tekstgrootte: groter / kleiner

Onlangs kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Mariska een heel lief cadeautje, namelijk MAC Please Me! De draak vroeg aan mij welke lipstick ik op mijn wishlist had staan, en dat was dus Please Me.. en ja hoor, diezelfde dag, toen we hadden afgesproken in Amsterdam, kwam ze aanzetten met Please Me! Zó lief! Vandaag laat ik dit schatje aan je zien (de lipstick, niet Mariska). Kijk je mee?

Please Me staat al een tijdje op mijn wishlist omdat het zo’n mooie, neutrale my-lips-but-better kleurtje is. Een kleurtje die overal goed bij staat, ongeacht welke haarkleur (erg belangrijk bij mij), ondertoon, huidskleur, of kleur kleding. Een kleurtje waar je geen lef voor nodig hebt om hem te dragen, en een kleurtje die je gewoon elke dag draagt omdat hij zo mooi staat. Dat is Please Me! Wil je een mooie lipstick van MAC, maar heb je geen idee welke? Begin met Please Me!

MAC lipsticks worden geleverd in een zwarte doosje met allerlei informatie erop. Je kent ze ongetwijfeld! De lipstick zelf is een klassieker qua uiterlijk: zwart met zilveren opdruk. Op de onderkant staat de naam van de lipstick.

Please Me valt in de categorie nude, maar is iets roze. Een natuurlijke aardetint, eigenlijk. Hij heeft een mooie, matte finish die niet té matte is. En ondanks dat hij matte is, is hij totaal niet stroef en smeert hij prima uit. Hij heeft een zeer goede pigmentatie, zelfs met mijn intens rode lippen.

Ik ben absoluut verliefd op deze kleur. Zoals je ziet staat hij zelfs goed bij m’n paarse haar! Please Me maakt élke make-up look af. Ik voel me zelfs kaal als ik hem niet draag, zo gek ben ik erop! Hij kan wat velletjes benadrukken door zijn matte awesomeness, dus even de lippen scrubben vooraf is sowieso een goed idee.

Hij blijft ook enorm goed zitten op m’n lippen. Even wat eten en drinken kan makkelijk! Na een paar uur kun je hem eventueel weer wat bijwerken, maar het zou niet eens zo heel nodig zijn. Hij is dan wel wat dunner op de lippen, waardoor hij ietsje droger aanvoelt, een nieuwe laag kan dit dus weer verhelpen. Verder: topper! Ik ben er enorm blij mee en kan hem iedereen aanraden.

MAC Please Me bevat 3 gram en kost €19,00. Je koopt hem bij een MAC Pro Counter of bij Douglas.

Wat vind jij van Please Me?

18 Responses to Review: MAC Please Me

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker