Tekstgrootte: groter / kleiner

Dit kleurtje zag ik een hele tijd geleden al liggen bij de Action. Ik twijfelde geen moment en nam ‘m meteen mee, want nude nagellak is (samen met roze en mintgroen) één van mijn lievelingskleuren qua nagellak! Ik heb meerdere lakjes van de Action, en tot nu toe zijn ze allemaal goed bevallen. Zelfs the crackle ones! Nu m’n nagels weer een beetje op fatsoenlijke lengte zijn, besloot ik dit lakje meteen te reviewen. Is het wat, voor die 49 cent?

Klik verder voor de rest van de review!

Uiterlijk
De nagellak zit in een typisch MAX flesje: doorzichtig met een zwarte dop. De nagellak zelf zit verpakt, zo is het gegarandeerd dat de nagellak niet eerder getest is in de winkel. Op de achterkant van de verpakking vind je een hoop informatie, in drie talen. In dit potje zit 7ml nagellak en hij is (slechts!) 6 maanden houdbaar. Het kwastje lakt best fijn, maar zit niet ‘paralel’ met de dop. Je moet de dop dus een beetje gedraaid vasthouden om je nagels te kunnen lakken.

Kleur
‘Nude’ is een, inderdaad, nude kleurtje. Het is een oud zalmroze kleurtje met een rode ondertoon. Hij heeft een vrijwel creamy finish, ondanks de weinige microshimmers erin. Hij dekt netjes met twee lagen! Op de volgende foto’s draag ik dan ook twee lagen.

De nagellak droogt vrij snel (een beetje vergelijkbaar met Catrice) en lakt niet streperig, maar juist erg fijn door het iets bredere kwastje. De nagellak blijft ongeveer twee dagen zitten voordat de eerste chips zich vertonen. Voor 49 cent is dat natuurlijk toppie!

Conclusie
Een erg fijne nagellak, voor een zeer budgetproof prijsje. Mooi kleurtje, dekt goed, droogt vrij snel en blijft (bij mij) twee dagen zitten zonder te chippen. Heeft geen naar geurtje en zit hygienisch in verpakking bij aankoop. MAX Nails heeft een ruim assortiment met kleuren, stuk voor stuk erg fijn. Kortom, weer een fijne budgettopper dit!

Informatie
Prijs: € 0,49
Inhoud: 7 ml
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Budgetproof, dekt goed, droogt vrij snel, fijn kwastje, mooie finish.
Minpunten: Ik kan ze niet bedenken!
Belangrijk om te weten: MAX Nails test niet op dieren!

Wat is jullie ervaring met MAX nagellak?

20 Responses to Review & Swatches ♥ MAX Nails ‘Nude’ nagellak

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker