Tekstgrootte: groter / kleiner

Dacht ik vorige week even een drietal NYX eyeliners te scoren op eBay, bleken het lipliners te zijn. Ik kwam erachter toen de verkoper me mailde met de vraag welke drie kleuren lipliners ik zou willen. Ik keek nog eens goed naar de advertentie titel, en ja hoor.. verkeerd gelezen! Maar achteraf maakt het niet uit, want ik ben erg blij met deze lipliners. Ik kocht ze in de kleuren PL27 Hampton, PL23 Insatiable en PL12 Mauve.

Lipliners, ik had er eigenlijk nog geen één in m’n bezit. Laatst schreef ik al een artikel over make-up blunders, waarin ik vertelde hoe je het beste lipliners kon gebruiken. En dat kwam ook voor mij goed van pas, want ik had altijd een beetje het idee dat lipliners in de vergetenheid waren. Toch had ik ze nu, maar liefst drie stuks. En ze kostten me niet veel, maar ik wilde ze toch graag gaan gebruiken.

Van links naar rechts: PL27 Hampton, PL12 Mauve en PL23 Insatiable.

De verpakking van de lipliners ziet er prima uit: een stevig potlood en glazende, sierlijke opdruk. Elke lipliner bevat 1.5 gram lipliner. De lipliners zijn van hout, dus je kunt ze gemakkelijk slijpen. De lipliners smeren lichtelijk creamy uit, waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn. Ze zijn ook makkelijk te uit te vegen, dus mocht je de lipliner lichtelijk willen vervagen dan is dat geen probleem. En natuurlijk ook belangrijk: ze zijn heel gepigmenteerd!

Van links naar rechts: PL27 Hampton, PL23 Insatiable en PL12 Mauve.

Hier heb ik PL27 Hampton op, zonder lipstick op m’n lippen. Dit is een zalmroze lipliner, een lief kleurtje.

Ik koos Catrice RougeSatin in #010 Frosty Pink als matchende lipstick. (Ja, ik heb een spleetje tussen m’n tanden and I hate it!)

En vervolgens met de lipstick aangebracht..

Ik weet niet of je het echt ziet, maar met lipliner lijken m’n lippen iets voller. Ook zorgt de lipliner ervoor dat de lipstick niet gaat vlekken of uitlopen, groot pluspunt dus! Het geeft net even dat beetje extra aan je lippen.

Nu is het de beurt aan PL12 Mauve, een bruinige lipliner.

Ik kies deze bijpassende lipstick: DA Shiny Lipstick #111.

En dit is het resultaat:

En tot slot ga ik PL23 Insatiable uittesten. Dit is een erg shiny rode lipliner, en er lijkt een klein bronzen tintje in te zitten.

De lipstick die ik erbij gebruik is Catrice Ultimate Colour #070 Light The Fire.

En het resultaat..

Nou weet ik niet of jullie echt het verschil zien mét lipliner, maar ik zie het wel. Zoals ik al eerder zei, lijken m’n lippen voller. Het is erg belangrijk dat je een bijpassende lipstick neemt. Een lipliner die een tint donkerder is prima. Ik ben erg blij met de lipliners, ze werken heel fijn en m’n lipstick blijft veel mooier op z’n plek zitten, zelfs na eten en drinken. Een miskoop was het dus gelukkig niet!

Ik kocht deze NYX lipliners op eBay, maar je kunt ze ook bij Boozyshop kopen voor € 2,49 per stuk. Ze zijn er in tientallen kleuren beschikbaar.

Gebruiken jullie wel eens een lipliner?

27 Responses to Review: NYX lipliners

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker