Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb ze alweer even in huis, maar wilde jullie mijn swatches toch niet onthouden. Deze mini pack met 4 OPI nagellakjes erin kocht ik op eBay, en waren m’n eerste Liquid Sand nagellakjes. Vandaag laat ik jullie de swatches zien, en vertel ik kort iets over de kwaliteit!

Ik kocht de mini pack op eBay voor slechts $10,99 wat neerkomt op ongeveer 9 euro. Je kunt OPI ook kopen bij Douglas, maar dan betaal je rond de 18 euro. Na ruim twee weken kreeg ik hem binnen, in goede staat.

De set bevat 4 nagellakken, van elk 3,75ml. Dat is niet heel veel, je zult er ongeveer 10 keer je nagels mee kunnen lakken. Bijkomend voordeel is wel dat dit een formaat is die je daadwerkelijk op kunt maken. De set bevat de volgende lakken:
Get Your Number
Can’t Let Go
The Impossible
Stay The Night


Get Your Number – 2 lagen


Can’t Let Go – 2 lagen


The Impossible – 2 lagen


Stay The Night – 2 lagen

Elke kleur had twee lagen nodig om het mooist te dekken. Deze Liquid Sand lakken hebben een matte finish, leuke kleurtjes en mooie glitters erin. Wat me opviel, is dat ze erg snel drogen. Normaal duurt het bij ‘normale’ nagellak een uur voordat hij uitgehard is, maar bij deze was dat slechts een half uurtje. Ook blijven de lakken lekker lang op je nagels zitten, zeker 4 dagen voordat je tipwear ziet!
Nadeel is wel het verwijderen van de nagellak. Net als glitter nagellak (wat dit in feite is, maar dan matte) is het een hel. Om kapotgeboende vingers te voorkomen, verwijs ik je door naar dit artikel! Ook vind ik het lakken met een klein borsteltje altijd wat onhandig, maar dat neem ik graag voor lief bij deze schattige mini’s.
Al met al vind ik dit een geweldig leuke set, met vier toffe kleurtjes erin. Ook zeker een aanrader als verjaardagscadeau voor een nagellak fan!

Informatie
Prijs: € 17,95 bij Douglas, of op eBay voor rond de 9 euro.
Inhoud: 3,75 ml per stuk
Verkrijgbaar: Klik hier voor de verkooppunten van O.P.I. of zoek op eBay.
Pluspunten: Dekt bij twee lagen, blijft lang zitten, droogt snel.
Minpunten: Lakken beetje onhandig, is lastig te verwijderen.
Belangrijk om te weten:

Welke kleur vinden jullie het leukste?

17 Responses to Review: O.P.I. Mariah Carey Liquid Sand mini pack

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker