Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik laatst een goodiebag t.w.v. €150,00 won bij Secrets by Nature, zat daar een pot One With Nature Lavender Fields waxmelts in. Aangezien mijn moeder gek is op lavendel, en ik wat minder, gaf ik de pot met waxmelts aan haar. Omdat ik het potje zó ontzettend leuk vond, besloot ik te kijken in de webshop welke geuren ze nog meer hadden. Ik zag een hoop heerlijke geuren, maar mijn oog viel direct op Whiskey & Caramel. Ik kocht hem van de cadeaubon die in de goodiebag zat, en de volgende dag had ik hem in huis. Tijd voor een review!

One With Nature is het merk van de waxmelts. Dit merk heeft een heerlijk assortiment aan verschillende soorten kaarsen, van waxmelts tot geurkaarsen. Alle producten zijn met de hand gemaakt! Ook zijn de producten gemaakt van plantaardige wax, en niet met paraffine of andere giftige stoffen. Respect voor de natuur, is hun motto. Vanzelfsprekend zijn geen enkele ingrediënten in hun producten getest op dieren!

Secrets by Nature verkoopt de potjes met waxmelts in de geuren:
♥ Spiced Vanilla
♥ Whiskey & Caramel
♥ Lavender Fields
♥ Original Marzipan
♥ Sweet Cherry
♥ Apple Pie

Ontzettend lekkere geuren.. vooral Apple Pie en Original Marzipan zou ik graag nog willen. De potten kost €9,95 per stuk, hierin zitten 18 waxmelts. De waxmelts zijn lichtbruin van kleur, en roosvormig. Ze branden 36 uur, ik neem aan dat er dan bedoelt wordt dat de geur 36 uur lang aanwezig blijft. En dat is vrij lang voor waxmelts!

Zodra ik het potje opendraai, komt de warme, zoete geur me direct tegemoet. Wees niet bang, je ruikt niet de Gall & Gall, de Whiskey is qua geur natuurlijk niet echt aanwezig. Wel zorgt het ervoor dat de vanillegeur heel erg warm wordt, een beetje karamel-achtig. Heerlijk zoet, haast eetbaar!

Op mijn waxmelt brander legde ik twee waxmelts neer. Achteraf had één makkelijk gekund! Na een paar minuten was de waxmelt volledig gesmolten en kwam de warme, zoete geur van vanille vrij. Wat een aanwezige geur! De waxmelts beloofden al een sterke geur af te geven, maar zoiets neem ik vaak met een korrel zout.. dat hoeft bij deze waxmelts niet! Eén waxmelt is al voldoende om een flinke ruimte goed te laten geuren. I’m impressed!

Ook bleef de geur heel lang aanhouden. Ik heb hem vijf avonden achter elkaar aangehad, en alle keren zo’n 5 uur lang. Dat is 25 uur in totaal, en zelfs op de vijfde dag rook ik hem nog! De geur verspreidt zich goed en blijft nog lang aanwezig. Nu nog de andere geuren scoren! :inlove:

One with Nature Whiskey & Vanille wax melts kost €9,95 voor 18 waxmelts. Je koopt ze bij Secrets by Nature.

Wat is jouw favoriete geur waxmelts?

22 Responses to Review: One With Nature ♥ Whiskey & Caramel waxmelts

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker