Tekstgrootte: groter / kleiner

88 palettes.. ooit waren ze enorm populair. Bijna elke make-up webshop verkocht wel een paar varianten! Zelf had ik er ook ooit eentje, waar die gebleven is.. geen idee. Ik had er eentje in allerlei kleurtjes. De pigmentatie was niet al te best, sommige gaven zelfs helemaal geen kleur af. Ik kreeg onlangs de kans om dit 88 palette te reviewen, en laat ik je zeggen – wat een vooruitgang met die ik eerst had! Kijk maar mee..

Het palette komt bij Schoonheidswinkel vandaan en kost daar €16,95. Dat komt uit op 19 cent per oogschaduw! :wink: De afmeting van het palette is 23.2 × 16.6 × 1,1cm, en aan de binnenzijde vind je een grote spiegel, met aan beide kanten een dubbelzijdige sponsapplicator.

Er zijn meerdere 88 palettes verkrijgbaar bij deze webshop. Zelfs 120 palettes, met (inderdaad!) 120 kleuren oogschaduw. Of je nu voor kleurtjes gaat, of nude kleuren, voor iedereen is er wel een 88 of 120 palette.

Het palette heeft dus 88 kleuren, voornamelijk variërend van wit tot bruin, maar ook donkergroen, paars, donkerblauw en enkele roze en rode tinten. Geen felle kleuren dus! Je snapt natuurlijk wel dat je met 88 kleuren eindeloos kunt combineren. Er zitten een aantal witte oogschaduws tussen, eentje is écht spierwit en matte, een paar anderen zijn gebroken wit met en zonder shimmers. Sowieso is het palette een combinatie van matte en shimmer oogschaduws, en koele en warme tinten. Laten we kijken naar de pigmentatie, waar ben ik natuurlijk het meest benieuwd naar!

Deze pigmentatie is zóveel beter dan mijn ‘oude’ 88 palette! Niet alleen de shimmer oogschaduws zijn flink gepigmenteerd, óók de matte kleurtjes geven veel kleur af. Alle swatches zijn gemaakt op een droge huid, zonder primer o.i.d., en met slechts één veegje. Ze zijn qua structuur heel zacht, en brokkelen amper. Voor echt 100% kleur kun je er een primer onder doen, maar in principe zou dat niet eens nodig zijn.

What’s not to love? Eindeloos combineren, veel keuze, prachtige kleuren, zeer goede pigmentatie. Ik ben weer helemaal fan van de 88 palettes! Alleen dit keer koop ik ze niet meer op eBay, maar liever bij een echte Nederlandse webshop, zoals bij Schoonheidswinkel. De kwaliteit is gewoon beter, en bovendien scheelt het je weken/maanden wachten :tongue:

Heb/had jij een 88 palette?

17 Responses to Review: Oogschaduw palet 88 kleuren Mirage

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker