Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik vind het altijd leuk als er mascara in m’n Beautybox zit, vooral als ‘ie van een high-end merk is! Er zijn dagen dat ik alleen mascara draag, en dan vind ik het wel belangrijk dat de mascara m’n wimpers van een mooie laag voorziet. Ik kreeg vorige week de Beautybox binnen, en daarin zat deze Pupa Vamp! mascara. Ik besloot ‘m meteen de dagen erop te testen. Benieuwd of het wat is? Lees dan verder.

Wat is het?
Deze Vamp! mascara is een ‘sample’, dus niet een fullsize product. Het fullsize product kost €16,95 voor 9 ml. In deze sample zit 4 ml. De verpakking ziet er goed uit. Lekker simpel; zilver met zwarte opdruk. Op de verpakking staat “Exceptional volume exaggerated lashes”. De mascara is 6 maanden houdbaar.

Borsteltje
Het borsteltje van deze mascara is écht heel fijn! Hij is zo’n 2 centimeter lang en bevat veel kleine haartjes. Het middenstuk van het borsteltje is dunner dan de uiteindes, zo kom je goed bij elk wimpertje. Hij geeft ook heel goed mascara af, waardoor één laagje eigenlijk al voldoende is.


Zonder mascara op


Met één laagje Pupa Vamp! mascara


Met twee laagjes Pupa Vamp! mascara

Zoals je ziet is één laagje toch wel het mooiste! Bij twee lagen gaan de wimpers wat meer aan elkaar kleven, en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Deze mascara geeft m’n wimpers flink wat volume, separeert ze en maakt ze intens zwart. De mascara droogt redelijk snel en heeft ook een ideaal formaat om mee te nemen voor onderweg.

En na een week?
Ik heb de mascara een week lang elke dag gedragen. Wat me opviel, is dat de mascara afgeeft na een halve dag. Ik kreeg dan wat zwarte vegen onder m’n ogen, super irritant! Verder kreeg ik er geen irritaties van en bleven m’n wimpers de hele dag mooi en gesepareerd, op de zwarte vegen onder m’n ogen na. Erg jammer, want ik ben dol op het effect van deze mascara! Maar we zetten de zoektocht naar dé perfecte mascara gewoon stug door..

Informatie
Prijs: € 16,95 voor full size
Inhoud: 4 ml (deze sample), full size is 9 ml
Verkrijgbaar: Klik hier voor de verkooppunten.
Pluspunten: Eén laag voldoende, prachtig effect, handig borsteltje.
Minpunten: Geeft zwarte veegjes af onder je ogen na een paar uur, vrij prijzig.
Belangrijk om te weten:

Hebben jullie ervaring met (deze) Pupa Milano mascara?

12 Responses to Review: Pupa Vamp! mascara

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker