Tekstgrootte: groter / kleiner

Vorige week werd ik door Robert van REBL.nl benaderd met de vraag of ik zijn shop wilde reviewen. In ruil daarvoor mocht ik een ketting uitzoeken uit zijn webshop. Ik bekeek de webshop en hoefde me geen tweede keer te bedenken! REBL is een webshop met een leuk assortiment aan hippe sieraden. In deze post vertel ik jullie meer over de webshop, laat ik mijn uitgezochte ketting zien en heeft REBL een unieke kortingscode voor jullie!

REBL is een webshop die brillen, horloges, sieraden en portomonnee’s verkoopt. De collectie bestaat uit trendy artikelen, zoals de nerdbril, uilenkettingen en Komono horloges. Alle artikelen zijn goed geprijst en de levering is erg snel! In de meeste gevallen is het vóór 17:00 bestellen, morgen al in huis! Ook versturen ze naar België, erg goed nieuws voor de Belgische meiden dus! Betalen is makkelijk, via iDeal of Paypal. De verzendkosten gaan per artikel, erg redelijk dus. Het is ook mogelijk om je bestelling terug te sturen (maar ik kan me niet voorstellen dat je dat zou doen! ;)).

Ik koos zelf voor een uilenketting, met daarin een klokje. Twee dagen later kreeg ik m’n bestelling binnen – en oh my, die ketting is zo schattig! Ook ontving ik er een Wayfarer zonnebril bij. Echt super! Alles was mooi verpakt, de ketting zat in een schattig zakje en de zonnebril zat verpakt in een ander zakje. De envelop was voorzien van bubbeltjes, zodat er niks kapot zou gaan tijdens de post.

Hartstikke schattig, toch? ^o^ Ik ben heel blij met deze twee artikelen, en ik vond het heel leuk dat ik wat mocht uitzoeken bij deze webshop.

Kortingscode

Ook is Robert zo aardig geweest om een unieke kortingscode aan jullie te geven! Je krijgt 20% korting op het gehele assortiment met de code Ohfashion! ^o^

Ik zou zeggen, breng een bezoekje aan REBL.nl en volg ze op Twitter!

[five-star-rating]

12 Responses to Review REBL.nl + kortingscode

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker