Tekstgrootte: groter / kleiner

Het is voor een hoop mensen hun favoriete bezigheid: foldertjes bekijken. Lekker in de tuin, met een kop thee erbij. ‘s Ochtends bij het ontbijt aan de eettafel, of onderuit gezakt op de bank. Ik vond het ook altijd heerlijk om te doen, maar behalve folders kregen wij ook een hoop ander ongeadresseerde troep in de brievenbus. Tijd voor een deursticker, dus! Ik mis de folders lezen wel, maar gelukkig is daar een goede oplossing voor: de Reclamefolder app!


Je kunt ervoor kiezen om alle folders te bekijken (landelijk), of alleen die in jouw regio

De app is gratis te downloaden, voor iPhone, iPad, Android en Windows Mobile. Als je de app opstart, krijg je direct de nieuwste folders te zien. Deze downloadt hij direct voor je! Je krijgt alle folders uit heel Nederland te zien. Wil je geen folders zien van winkels die toch niet bij jou in de buurt zitten? Druk dan op het icoontje rechtsbovenin en druk op Huidige locatie gebruiken.

Als je naar rechts veegt, of op het icoontje linksbovenin drukt, kom je in het menu. Automatisch weergeeft de app de nieuwste folders, in het menu kun je ervoor zorgen dat je o.a. de populairste folders ziet, alle aanbevolen folders, een bepaalde categorie, je prikbord bekijken, etc. Ook kun je zoeken naar een folder, winkel of categorie door je zoekterm bovenin de zoekbalk te typen.


Animatie van hoe je bij de categorie Drogisterij komt

Er staan 4 folder’s op één pagina. Klik op een folder om deze in het groot te bekijken. Druk op de pijltjes onderaan het scherm of swipe met je vinger, om te bladeren in de folder. Inzoomen doe je door beide vingers op het scherm te houden, en deze van elkaar af te vegen (of juist naar elkaar, als je uit wilt zoomen). Je kunt een folder ook toevoegen aan je favorieten, zodat je hem later snel terug kunt vinden.


Artikelen uit folders op je prikbord hangen

Nog een leuke toevoeging in de app is je prikbord. Deze kun je bereiken via het menu, ergens onderaan. Stel: je zit wat foldertjes te bekijken en ziet opeens een aanbieding wat je wilt onthouden, omdat je het mogelijk wilt kopen. Dan zoom je in op de aanbieding, druk op het schaar-icoontje onderin beeld, en selecteer de aanbieding. Druk op Knip (icoontje rechtsbovenin) en hij hangt nu op je prikbord! Je kunt je prikbord volhangen met zo veel interessante aanbiedingen als je zelf wilt.

De app bevat alle folders die ik nodig heb om op de hoogte te zijn van alle aanbiedingen. Vaak ga ik direct naar de categorie Drogisterij, omdat die folders voor mij het meest relevant zijn. Door de folders heen is fijn navigeren, en de app is hartstikke fijn in gebruik.

Je kunt de app downloaden via de Reclamefolder app pagina. Scan de barcode met je mobiel, download hem via de link of download hem rechtstreeks in de iTunes store, Android store of Windows Phone Store!

Hoe bekijk jij de reclamefolders wekelijks?

10 Responses to Review: Reclamefolder app

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker