Tekstgrootte: groter / kleiner

Weten jullie nog hoe blij ik was met #501 Stellar? Nu ik meerdere kleuren van de Apocalips serie heb, ben ik er steeds verliefder op te worden. Wat een product! Wat een kleur! Wat een houdbaarheid! Onlangs kon ik weer twee prachtige kleuren toevoegen aan mijn stash, twee kleuren die mij absoluut verraste. Lees maar mee..

Verpakking
De verpakking is en blijft geweldig. De sponsapplicator met een kuiltje erin, waar voldoende lipgloss in zit voor beide lippen. Het aanbrengen gaat verrassend makkelijk! Doordat de applicator in een puntje uitloopt, kun je het heel nauwkeurig aanbrengen. Waarom is niemand hier eerder op gekomen?!

Kleuren
402 Across The Universe en 603 Shooting Star zijn de volledige namen van deze beauties! 402 is een dieprode kleur, één van de mooiere tinten rood, vind ik. 603 is een nude/bruin kleurtje, een kleur die ik ook erg graag draag. Rood draag ik eigenlijk nooit (alleen voor de foto.. *schaam*), maar deze kleur doet me toch wel erg twijfelen of ik het niet gewoon 24/7 moet dragen. Wat een práchtige kleur! Oh en trouwens, ze ruiken ook ontzettend lekker! Ik vind ze een zoete make-up geur hebben. Nomnom.


402 Across The Universe


603 Shooting Star

Pigmentatie
Tja, uh.. moet ik nu echt nog iets over de pigmentatie schrijven? Die is ge-wel-dig! Zoveel kleur, zoveel pigmentatie, zoveel liefde. Bovendien brengen ze ook nog eens heel fijn aan. Ze zijn romig en zacht, laten zich goed uitsmeren, en drogen lichtjes op. Hierdoor overleven ze een maaltijd met gemak! Je zult na afloop wel wat rode afdrukken op je broodje en glas hebben, maar hey – zolang het ook nog op je mond zit, is de rest bijzaak.


603 Shooting Star


402 Across The Universe


402 Across The Universe

Ja, ik ben verliefd op de onderste! De nude-kleurige is ook heel mooi, maar die valt stiekem een beetje in het niets door de spetterende kleur van 402. Het is voor mij een perfecte kleur rood. Nu nog het lef vinden om hem buitenshuis ook te dragen.. =? Verder kan ik weinig minpunten ontdekken aan deze lipglosses. Tot nu toe bevallen ze enorm goed. Ze blijven zo’n 6 uur op m’n lippen zitten, en je kunt er rustig wat mee eten en drinken. En het leukste – je bent geen tientallen euro’s kwijt voor dit product, maar slechts €10,99.

Alle beschikbare kleuren van de Apocalips collectie. Meer informatie vind je hier.

Heb jij ook een Rimmel Apocalips? Welke kleur heb je, of vind je het mooist?

13 Responses to Review: Rimmel Apocalips #402 en #603

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker