Tekstgrootte: groter / kleiner

Eerder konden jullie in dit artikel lezen wat mijn bevindingen waren van de webshop BBCreamShop.eu. Ik had toen beloofd om nog een review te plaatsen van m’n uitgekozen product, namelijk de *haalt diep adem* Shiny Pearl Water Drop Beblesh Balm. Ja, dat is nogal een mond vol. Ik begon erg enthousiast met het testen van deze BB cream.

Ben je benieuwd of ik nog steeds enthousiast ben? Lees snel verder voor een review.


Achterkant informatie
Even in het kort: er zijn dus verschillende BB creams. Voor elk huidtype is er een aanbod met diverse BB creams. Ikzelf heb een erg droge huid, dus ik besloot voor deze BB cream te kiezen. Omdat ik ook rook en (zwarte!) koffie drink, ziet m’n huid er best dof uit. Ik wil dus graag weer een mooie gloed in m’n gezicht, en deze BB cream beloofde dat effect te geven. Nou, kom maar op!

Dit zegt de site over deze BB cream:

Deze Beblesh Balm laat je huid stralen, zonder het te overdrijven natuurlijk. De Skin79 Shiny Pearl Waterdrop BB Cream geeft een natuurlijke glans.

* Geeft het gezicht extra glans
* Voelt natuurlijk aan (geen make-up gevoel)
* Voedt en verkoelt de huid
* Reguleert de talgproductie

Geef een doffere huid de natuurlijke glans terug. Koop vandaag nog deze Skin79 Shiny Pearl Waterdrop BB Cream en straal als nooit tevoren!

Ah, dat zou natuurlijk super zijn, toch? De cream is olievrij en er zitten 8 plantenextracten in, zoals jojoba, druiven, lavendel, basilicum, lila en rozemarijn. O.a. deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat m’n doffe en droge huid een oppepper krijgt en de hele dag door gaat stralen.

Prijs en inhoud
De BB cream kost € 17,45, en er zit 43,5 ml product in.

Verpakking
De cream zit in een schattig roze doosje, met een holografisch logo. Pluspunt! Op de zijkant staat informatie in het Chinees (of Japans, Koreaans, Javaans, Turks, weet ik ‘t), minpunt! De ingrediënten staan aan de andere kant van het doosje, daar heeft een kaaskop als ik ook niks aan. Maar laat ik niet vergeten, op de achterkant staat alles in het Engels en dit product komt natuurlijk uit Korea. Kortom, op de achterkant kun je informatie vinden over wát het product doet, hoe je het aanbrengt en de ingrediënten.

In het doosje (zelfs de binnenkant is roze) zit een (jawel) roze tube, wederom met een holografisch logo erop. Op de achterkant van de tube staat precies dezelfde informatie als op de achterkant van het doosje, op de ingrediënten na. Er zit een zilveren draaidop, die makkelijk opent en sluit. De cream komt uit een klein gaatje, waardoor je makkelijk kunt doseren. Ook is de dop verzegeld voordat je ‘m in gebruik neemt, zodat je weet dat ‘ie niet eerder is geopend.

Geur
Tijd om het eens te testen! Wat me opvalt, is dat de cream echt ontzettend lekker ruikt, precies als een luchtje dat ik vroeger had, ik geloof dat ‘ie Diabolo heette. Hij zag er ook uit als een diabolo en had een blauwe dop. Anyhow, deze BB cream ruikt precies hetzelfde.. namelijk heel fris en licht zoet. Pluspunt? Hell yeah! Ik blijf smeren en snuffelen aan m’n gezicht!

Substantie
Substantie
Substantie
De substantie zacht en vrij dun, maar niet vloeibaar. Het is dus ook geen dikke cream. Op het moment dat je de substantie aanbrengt, is hij gemakkelijk uit te vegen. Op dat moment (van uitvegen) ontstaan er kleine waterdruppeltjes, hoe grappig! De substantie laat een licht kleurtje achter (die gelukkig matcht met m’n gezichtskleur) en veel minuscule shimmers. Oeehh.. pretty..


Half ingesmeerd; zie je de waterdruppeltjes?
Intrekken
De cream trekt erg snel in, na zo’n 15 seconden, wat ik erg fijn vind. De shimmers op je gezicht moet je leuk vinden, want je ziet ze wel in het zonlicht. Ikzelf heb er geen problemen mee, maar mocht jij er niet uit willen zien als Edward uit Twilight (the sparkling vampire) dan raad ik je deze cream af. Toch zie je het amper, het zijn maar minuscule glitters.

Effect
Na het aanbrengen de eerste keer zag ik een doffe huid met shimmers. Maar goed, het werkt niet meteen, dus ik gaf het een kans en liet het een tijd inwerken. De cream werkt tegelijkertijd ook als foundation, dus dat is fijn. Wel een heel lichte foundation, hoor. De eerste paar uur had ik nog steeds een doffe, grauwe huid.. he, balen! :cry: De volgende dag deed ik ‘m weer op, en aan het einde van de dag viel het me opeens op: m’n huid zag er niet meer dof uit. Nog wel een beetje grauw, maar zeker een heel verschil met eerst. Whoo, het werkt dus toch! :cheer:


Voor & na
Een slechte voor & na foto, want je ziet amper verschil. Maar misschien is dat juist wel goed, want het betekent dat de cream precies matcht met m’n huidskleur (lees: erg bleek). Hij werkt dus erg fijn als foundation! De shimmers zie je alleen in zonlicht of in het licht van een lamp, dus overdag zie je vrijwel geen shimmers. Toch zie je dat m’n huid iets egaler is, rode plekjes worden verminderd en het ziet er gewoon mooier uit, al kan ik m’n vinger er niet echt op leggen. Deze cream doet precies wat m’n huid nodig heeft, namelijk bevochtigen en laten stralen. Je ziet het effect niet onmiddelijk, maar wel na een paar dagen.

Mijn conclusie is dat ik heel erg tevreden ben.. de prijzen variëren wel enorm, zo is de goedkoopste rond de 15 euro, en de duurste tegen de 55 euro. Dus de prijzen liggen wel hoger dan gemiddeld, maar ik gok dat je er best lang mee zult doen. Als het effect me blijft verrassen, en ik merk continu zichtbaar verbetering (misschien moet ik ook maar stoppen met roken) dan ga ik hem hierna weer aanschaffen. Ik merk nu al dat het veel goeds doet voor m’n huid, en ik zou niet weten welke andere crème dat doet. En mochten die bestaan, zullen ze ook rond die prijsklasse zijn.

Kijk op dé BBcream Shop voor het ruime assortiment BB creams.

Hebben jullie ervaring met BB Creams?

Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

17 Responses to Review: Shiny Pearl Water Drop BBCream

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker