Tekstgrootte: groter / kleiner

Voor de oplettende bezoekers, deze blush stond inderdaad op m’n wishlist. En ik heb hem! Niet gehad voor m’n verjaardag, maar wel uiteindelijk zelf aangeschaft. Ik heb werkelijk geen idee hoelang ik op deze blush heb zitten azen, maar in ieder geval lang!. Hij is dan ook redelijk bekend en erg geliefd onder de beautybloggers. En ik snap nu waarom! Lees snel verder..


Achterkant met informatie

Klein maar fijn, deze blush. De Sleek blushes zijn altijd erg compact, denk aan een formaatje net zo groot als je pink. Daardoor kun je ‘m wel makkelijk meenemen onderweg, ook dankzij de spiegel die erin zit. Ik zeg express ‘spiegel’ en niet ‘spiegeltje’, want de spiegel erin is net zo groot als de gehele bovenkant. Ook zoiets wat standaard Sleek is, fijn! Verder is de blush qua uiterlijk vrij simpel, een zwart, stevig en compact doosje met wat eenvoudige tekst erop. Geen limited edition, dus geen poespas.

Ondanks dat de blush vrij compact is, zit er 8 gram aan blush in. De blush is 24 maanden houdbaar, overigens. Het openmaken van de blush is overigens een hel.. misschien kun je het je nog herrinneren van m’n review over de Sleek ‘Caribbean’ Aruba blush, die kreeg ik namelijk ook heel moeilijk open. Resultaat: een put/pit in de blush. Bij deze blush had ik iets meer geluk, want de schade bleef beperkt tot een duimveeg over de blush. Maar alsnog erg balen. Minpuntje, Sleek!


Eindelijk open weten te krijgen..

Bij het openen van de blush komt een zachte, geparfumeerde geur me tegemoet. Huh, een geparfumeerde blush? Ik deel je verbazing! Maar het is echt zo, deze blush heeft een geurtje. Niet onaangenaam hoor, trouwens. Bij het openen zie je dat er een groot spiegeltje in zit, ter grootte van het doosje zelf. En natuurlijk de blush zelf.. so pretty! :aw:


De blush zelf

Zo’n kleur blush is toch gewoon prachtig? :hearts: Ik ken geen enkele andere blush die deze kleur, met gouden shimmers, heeft. Maar ik heb dan ook een vrij beperkte blush-kennis. :shut: In ieder geval is het kleurtje voor mij nieuw, dus ik was extra benieuwd.


Swatches


Swatches

Is dat een mooi kleurtje, of wat? :love: De blush is ontzettend gepigmenteerd, waardoor je er weinig nodig van hebt, en je er weer langer mee doet. De blush is hardroze met veel gouden shimmers, wat zorgt voor een mooie, gouden glans. De blush voelt vrij zacht ook, brokkelt niet en is makkelijk aan te brengen. Ook blijft ‘ie behoorlijk goed zitten – niet de hele dag, maar wel bijna. I’m in love! ^o^


Even een crappy foto van de blush op m’n gezicht..

Hebben jullie een blush van Sleek? En wat vinden jullie van deze aparte blush?

24 Responses to Review: Sleek ‘Rose Gold’ blush

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker