Tekstgrootte: groter / kleiner

Tijdens m’n wekelijkse rondje in Big Bazar spotte ik een schattig, roze doosje. Hij kostte maar €1,99 – meenemen dus! Ik heb de kleur Cookie Crumble meegenomen, een warme, goudbruine tint. Ze schijnen ook nog een knalroze te hebben.. dus binnenkort ga ik die ook even scoren :tongue: Benieuwd hoe de blush bevalt, lees dan verder.

De blush zit verpakt in een roze doosje, met de ingrediënten op de achterkant. Deze blusher is van het merk Warpaint Cosmetics Ltd., maar ik denk dat de naam W7 Cosmetics bekender klinkt :wink: Hij bevat 4 gram en is 18 maanden houdbaar. De kleur Cookie Crumble is een warme, goudbruine tint. Hij bevat veel shimmers, die trouwens géén overspray zijn. Hij doet een beetje aan als een bronzer, maar daarvoor vind ik hem een te rode ondertoon hebben.

De blush heeft een zachte structuur, hij korrelt snel als je met je kwast erin gaat. Hij is vrij goed gepigmenteerd, maar je hoeft niet enorm af te tikken alvorens het aanbrengen. Qua pigmentatie vind ik hem precies goed dus – je kunt hem opbouwen, maar in principe is één veeg voldoende.


Zonder blush


Met de blush

Hij geeft aan warme, bruine kleur af op m’n wangen, maar toch zie je duidelijk dat het een blushkleur is. Hij neigt een beetje naar rood op m’n wangen. Verder blijft ‘ie (zonder primer o.i.d. eronder) een halve dag erop zitten, na 7 uur is het meeste wel vervaagd. Toch vind ik het een topper voor deze prijs! Ik ben heel benieuwd geworden naar de andere kleur.

W7 Smooch Blusher in de kleur Cookie Crumble kost €1,99 en is te koop bij Big Bazar.

16 Responses to Review: Smooch Blusher ♥ Cookie Crumble (van Big Bazar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker