Tekstgrootte: groter / kleiner

Niet alleen ik ontvang regelmatig leuke pakketjes voor m’n blog, ook Bram mocht een paar weken geleden een pakketje in ontvangst nemen! Je bent misschien wel bekend met de diverse beautyboxen voor ons, toch? Nu is er ook een box voor honden, de Snuffelbox! Hier zitten uiteraard geen beautyproducten in voor je hond (sorry Paris Hilton!), wel zit hij boordevol lekkere dingen en speelgoed! Vandaag open ik samen met Bram de Snuffelbox, inclusief een filmpje van de unboxing! Kijk je mee?

Toen de doos binnenkwam, rook Bram al direct dat het een pakket voor hem was! Helaas ben ik in mijn enthousiasme vergeten er een foto van te maken, maar de Snuffelbox zelf zat verpakt in goud cadeaupapier, met een juten lint eromheen, met daaraan twee koekjes! Zooo leuk! Bram roste ze meteen van de strikjes af natuurlijk.. Tijd voor de unboxing!Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. Vergeet hem niet op 1080p te zetten!

Dit is dan de inhoud! Een enorme box, en wat zit er een hoop in. Zoals je ziet in het filmpje (sorry voor m’n gekir, haha!) is Bram overal erg blij mee. Het is een complete box – er zit voer, snoep, speelgoed en verzorging in. Ook zit er een blaadje bij met een beschrijving van alle producten erbij. Alles is zo leuk en vrolijk vormgegeven! En sowieso, dit concept, hoe ontzettend leuk?


Een bakje met vers vlees, Bram kreeg deze de volgende dag en heeft vervolgens nog vijf minuten lang z’n bak uit staan lebberen, zo lekker vond ‘ie het!


Kleine snoepjes, die erg goed geuren. Precies het juiste formaat om te trainen!


Lam rijst klinkertjes, Bram vond deze ook heerlijk!


Een luxe shampoo, althans, zo ziet hij eruit! Hij ruikt erg lekker, en zal deze zeker gaan gebruiken, nu Bram weer wat vaker gaat zwemmen.


Een flinke Braaaf kauwbot, daar is Bram dol op! Ook nog eens met een lekkere vulling, dus je snapt wel dat óók deze het niet lang heeft overleeft.


Een flostouw mét piep erin! Bram vind dit speeltje helemaal geweldig, ik hoor hem elke dag ermee spelen *smelt*

Ook zat er nog een vegetarische tandenborstel in de Snuffelbox, maar die had Bram al op voordat ik er een aparte foto van kon maken! Hier heb ik nog wel wat foto’s waarbij de tandenborstel te zien is.. maar kort daarna was hij foetsie. :haha:


Eén heel blije Labrador!

Wil jij ook de Snuffelbox voor je liefste viervoeter? Kijk dan op de website van Snuffelbox voor alle informatie. De box die Bram ontving, was de Gouden Box. De volgende Snuffelbox komt in mei, deze zal €19 kosten per maand of €22 per kwartaal. En op alle Snuffelboxen zit een kwispelgarantie: is je hond niet helemaal happy ermee, krijg jij je geld terug.

Wat vind jij van dit leuke concept? Zou jij je hond hiermee blij maken?

10 Responses to Review: Snuffelbox maart

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker