Tekstgrootte: groter / kleiner

En ik heb weer een product van Soap & Glory voor jullie vandaag! Ik schreef laatst al over de Breakfast Scrub, dit keer vertel ik jullie iets over deze bodylotion. Dit is nog één van de fullsize producten die ik meenam uit Engeland, van dit merk. In de winkel rook ik al dat hij héérlijk was, en zo’n grote fles is natuurlijk nooit weg. Ben je benieuwd hoe deze mij bevalt, lees dan verder!

Deze bodylotion zit in een grote fles met maar liefst 500 ml inhoud. Ik betaalde er £10.00 voor, dat is omgerekend €12,61. Deze bodylotion bevat allerlei hydraterende oliën en boters, en bevat de heerlijke geur die hun populaire Mist You Madly™ product ook heeft – namelijk fresia, zwarte bessen, vanille en muskus. De fles heeft een handige doseerpomp.

In de ingrediëntenlijst spot ik minerale olie op de tweede plaats. Minerale olie is een goedkoop ingrediënt welke er bekend om staat de huid (de poriën) af te sluiten, waardoor deze snel uitdroogt. Zelf heb ik er geen slechte ervaringen mee, maar er zijn discussies rondom dit ingrediënt. Verderop zie ik ook nog petrolatum staan, ook een minerale olie. Deze wordt gevolgd door een aantal goede ingrediënten: amandelolie, cacaoboter, sheaboter, mango extract, en rozenolie. Helaas zie ik ook parfum in de lijst: op ongeveer 1/3e van de lijst.

De substantie is vloeibaar, maar niet dun. Hij smeert erg prettig uit, en heeft een lichtgele kleur. Hij ruikt ontzettend lekker, ik vind hem (eenmaal uitgesmeerd) een beetje naar het parfum JOOP! ruiken. Hij is vrij bloemig, maar ook zoet, met een klein tikje musk. Het is een behoorlijk geparfumeerde bodylotion, dus als je jezelf van top tot teen insmeert hiermee, zou ik géén parfum dragen! De geur is vrij goed aanwezig voor het komende uur, daarna wordt hij wat subtieler.

Ik vind het een heerlijke bodylotion. Ondanks de slechtere ingrediënten erin, ervaar ik zelf geen problemen ermee, en vind ik hem zo ontzettend lekker ruiken! Hij trekt niet enorm snel in, maar hydrateert wel erg goed – vooral droge onderbenen! Ik begin steeds gekker te worden op dit merk.. I want more! :inlove:

Soap & Glory is (nog) niet te koop in Nederland. Wel kun je de producten bij deze eBay verkoper kopen.

Wat vind jij van geparfumeerde bodylotions?

11 Responses to Review: Soap & Glory ♥ The Daily Smooth Ultra Rich Bodylotion

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker