Tekstgrootte: groter / kleiner

In Engeland kon ik niet wachten om naar Boots te gaan, want: Soap & Glory. Een leuk merk met nog leukere verpakkingen. De prijzen zijn prima te doen, en de geuren zijn voortreffelijk! Ik kocht er onder andere deze grote scrub. Maar liefst 300ml en boordevol heerlijke ingrediënten. Lees snel verder naar mijn review!

Deze pot bevat 300ml scrub, en heeft een enorm leuke verpakking. Soap & Glory heeft altijd typische verpakking: roze met lichtgeel. De verpakkingen doen ook een beetje retro en “tabloid”-achtig aan, en staan vol met leuke woordspelingen. Leuk om eens goed door te lezen wat er allemaal op de verpakking staat!

Deze scrub bevat veel goede ingrediënten uit de natuur, zoals haver, suiker en sheaboter. Ook bevat hij cupucua bio scrubs, bananen, amandel en honingextract. Ik spot parfum halverwege de ingrediëntenlijst, verder zie ik geen kwalijke ingrediënten.

De substantie van de scrub is erg stevig. Er ligt geen olie-achtig laagje bovenop de scrub, dus je hoeft hem niet van te voren door te roeren. Wel is hij erg ‘vast’ en niet erg vloeibaar, dus je kunt het beste met je vingers er een portie uitscheppen. Je voelt dat de substantie heel romig en vol is, als dit geen voedende scrub is weet ik het ook niet meer!

Omdat hij zo stevig is, kun je hem het beste op de natte huid aanbrengen. Masseer de scrub met cirkelbewegingen in op de huid. De scrub is erg mild van textuur, er zitten geen grote of grove stukjes in, dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid! De romige substantie schuimt héél licht en maakt de huid direct zacht. Na het afspoelen is de huid enorm zacht en geurt hij heel subtiel.

Oh, de geur! Helemaal vergeten daar iets over te vertellen. De geur is hemels, maar ik kan niet goed uitleggen waar naar hij nu precies ruikt. Er staat op ‘maple scent’, en maple betekent esdoorn. Dat is dat rode blad, die in de Herfst voorkomt. Ik neem dus aan dat ze bedoelen dat ze scrub naar ‘maple syrup’ ruikt, oftewel ahornsiroop. Dat klopt al beter, namelijk! De geur is heel lichtzoet, ruikt een beetje naar stroop of honing, maar totaal niet overheersend. Ik krijg er trek in pannenkoeken door! :tongue:

Ik ben verliefd op deze scrub! De romige substantie met milde scrubkorrels erin zorgen voor een gladde, zachte en soepele huid zonder dode huidcellen. De verpakking, de geur, de substantie, alles krijgt een 10 van me. Zelfs de prijs van £8.00 (ongeveer ruim €10,00) vind ik helemaal in orde voor wat je ervoor terugkrijgt.

Helaas, heláás.. is Soap & Glory niet te koop in Nederland. Nog niet, althans! Want bij Douglas staat het geloof ik wel op de planning, kijk maar in de webshop. (Ik heb het al gevraagd aan ze, maar heb nog antwoord ontvangen) Verder kun je Soap & Glory wel op eBay vinden, zoals bij deze verkoper. In Engeland verkopen ze het bij Boots. Heb je weer een reden erbij om een keertje naar Engeland toe te gaan! :wink:

Hoe lijkt jou deze scrub?

9 Responses to Review: Soap & Glory Smoothie Star Breakfast Scrub

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker