Tekstgrootte: groter / kleiner

Dat is nog eens een mond vol! Vandaag review ik voor jullie deze eyeliner van het merk Soap & Glory. Deze Supercat eyeliner is “foolproof”, dus elke n00b kan een mooie, strakke lijn of wing zetten. Volgens hun dan. Ik ben heel benieuwd! Ik gebruik momenteel een eyeliner pen van Essence, maar ben altijd op zoek naar een nóg fijnere. Zou deze DE eyeliner voor mij kunnen zijn? Lees snel verder!

De eyeliner zit in dit doosje, met een leuke verpakking. Typisch Soap & Glory verpakking weer! Alles staat erop wat je moet weten – ingrediënten, hoe aan te brengen, etc. De eyeliner pen zelf bevat 1,6 gram aan inhoud en is 6 maanden houdbaar na opening. De pen is zwart met roze letters en gouden tekst, en heeft een stevige dop.

Het puntje van de eyeliner is vilten, en loopt uit in een héél spits puntje. Hiermee zet je enorm strakke lijnen en/of wings. Het uiteinde is licht flexibel, waardoor hij makkelijk aanbrengt op het ooglid. Dit soort eyeliners zijn fijn om mee te beginnen – je kunt heel precisie werken, en je kunt je eyeliner/wing zo klein of groot maken als je wilt.

De eyeliner is, zoals ik al dacht, heel makkelijk aan te brengen. Je trekt heel gemakkelijk en snel een lijntje, en de wing kun je prima zelf tekenen. Hij droogt semi-matte op, en de droogtijd is niet te snel, en niet te langzaam. Het voordeel aan dat hij niet te snel droogt, is dat je eventuele foutjes snel kunt corrigeren (met behulp van een nat wattenstaafje bijvoorbeeld). Na ongeveer een minuut is hij goed droog.

Over de langdurigheid ben ik minder enthousiast. Hij vlekt vrij snel, zeker als je snel traanogen hebt. Dus even buiten in de wind lopen, of in de regen, of een powernap doen, dat raad ik je niet aan. Hij is niet waterproof en blijft niet op z’n plek zitten. Je zult hem dus moeten meenemen onderweg, zodat je je eyeliner desnoods kunt bijwerken.

Tja, hoewel ik hem in z’n werking hartstikke fijn vind, vind ik ook dat een eyeliner de hele dag góed moet blijven zitten. Ik wil niet halverwege de dag met nog één wing rondlopen! Deze zal ik dus niet opnieuw aanschaffen. Ik blijf voorlopig nog even bij m’n Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen, die blijft wél de hele dag zitten!

Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen kost £6.00 en is te koop op eBay, en in Engeland.

Wat is jouw eis wat betreft eyeliner

8 Responses to Review: Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker