Tekstgrootte: groter / kleiner

Shame on me! Al een half jaar stond dit lakje van Nfu Oh! me aan te gapen vanaf m’n nagellak plank, maar nooit raakte ik ‘m aan. Geen idee waarom eigenlijk. Ik gok zo omdat ik een half jaar geleden me meer richtte op fellere kleuren nagellak. Inmiddels ben ik helemaal verslaafd aan de “my nails but better” kleurtjes, niet dat deze daar écht onder valt, maar hij maakt m’n nagels wel een stukje leuker! Gewoon, voor als je geen zin hebt in een kleurtje op je nagels.

Klik verder voor de rest van de review!

Uiterlijk
Tja, wie kent deze potjes van Nfu Oh! niet? Groot, leuke opdruk én natuurlijk de grote, sexy korsettendop. Wat me opvalt als ik de dop eraf draai is dat de opening van deze nagellak erg groot is! Niet omstoten dus.. *reminder to self* Je moet daardoor niet vergeten om wat van de nagellak ‘af te smeren’ aan de opening, anders pak je véél te veel nagellak! Minpuntje dus. In dit potje zit maar liefst 17 ml nagellak en hij is 36 maanden houdbaar. Veel inhoud, lange houdbaarheidsdatum, dat is dan weer een dik pluspunt!

Kleur
#033 heeft helaas geen naam. Het is een sheer roze kleurtje, met blauwe/paarse shimmers erin. Hij dekt dus niet als een normaal kleurtje, maar geeft je nagels een roze gloed en een mooie glans en glittering dankzij de kleurvolle shimmers. Twee lagen zijn in principe genoeg, en dat graag ik dus ook op de volgende swatches.

De droogtijd van dit lakje is vrij snel, na een paar minuten is hij droog, en na een klein uurtje is hij echt ‘krasvrij’. Het kwastje vind ik erg fijn; de haartjes zijn flexibel en het kwastje heeft ook precies de juiste lengte. Ook de langdurigheid van de lak is dik in orde, pas na ruim vier dagen merkte ik een klein chipje!

Conclusie
Een prachtig kleurtje, vooral in het zonlicht. De shimmers shinen je tegemoet! De roze glans op je nagels is altijd mooi, dat staat iedereen en maakt iedereen z’n nagels ook een stukje mooier en vrolijker. Toen ik de kleur in het potje zag was ik even bang voor een hoog “Gemma Glitter” gehalte, maar dat valt gelukkig reuze mee. Als jullie het niet erg vinden, gaan Nfu Oh #033 en ik nu even onze verloren tijd in halen.. :P

Informatie
Prijs: € 10,99 bij Pink Lady Makeup
Inhoud: 17 ml
Verkrijgbaar: Diverse webshops, zoals Pink Lady Makeup
Pluspunten: Flinke inhoud (17 ml), lange houdbaarheidsdatum, snelle droogtijd, flexibel en fijn kwastje, blijft lang zitten (zeker 3-4 dagen).
Minpunten: Grote opening, sheer lakje (oftewel: je ziet je nagels er half door heen, kan voor mensen met vergeelde nagels niet zo’n mooi resultaat worden).
Belangrijk om te weten:

Hebben jullie een Nfu Oh! lakje in jullie bezit? Wat is jullie ervaring ermee?

11 Responses to Review & Swatches ♥ Nfu Oh! #033

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker