Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik een aantal weken geleden op het punt stond Bram uit te laten, kwam er opeens keihard een wit busje de straat in rijden. De pakketjesmevrouw die erin zat stopte voor ons huis! Ik verwachtte geen pakketje dus ik was erg aangenaam verrast toen ze zei dat het een pakket voor mij was. Toen ik de doos openmaakte, bleek ik de Spiderman winactie van O.P.I. te hebben gewonnen! Er zaten twee vrijkaarten in voor de film Spiderman, en het leukste.. een set met vier mini nagellak van de Spiderman collectie! Natuurlijk heb ik ze alle vier even gereviewed en geswatched voor jullie.

Klik verder voor de rest van de review!

Uiterlijk
Deze mini potjes van O.P.I. hebben een inhoud van 3,75 ml. Dat is niet erg veel, want even ter vergelijking: in de Essence Colour & Go potjes zit 5 ml. Verder vind ik het wel erg leuke potjes, maar ik vind dan ook alles leuk wat mini is. De nagellak is 24 maanden houdbaar.

Kleuren
In de set zitten vier kleuren, gebaseerd op de film The Amazing Spiderman (die trouwens vanaf morgen in Nederland draait!). Ik zal de kleuren per stuk even beschrijven:

Your Web Or Mine? is felroze met een lichte parelmoer glans.
Number One Nemisis is donkerzilver/antraciet met veel gekleurde microshimmers.
Into The Night is blauw-paars, afhankelijk van het licht. Metallic finish, veel glans.
Just Spotted The Lizard is duochrome, met de kleuren groen en goud. Hij lijkt érg veel op Chanel Peridot. Ook een metallic finish.

Op alle foto’s draag ik twee laagjes.


Your Web or Mine?


Number One Nemisis


Into The Night


Just Spotted The Lizard

Your Web or Mine? lakt erg streperig, maar dekt wel met één laag. Just Spotted The Lizard lakt een klein beetje streperig. Into The Night heeft drie lagen nodig om echt mooi te dekken. Verder lakken de kwastjes niet erg fijn, het is een lang en dun kwastje, dus je moet erg precies te werk gaan. Minpuntje is ook dat de dop van die mini nagellakjes erg klein is, dus ook erg onhandig vasthoudt.

Maar ook wat voordelen: de droogtijd is redelijk snel. Ook blijft de nagellak zeker een paar dagen zitten voordat het gaat chippen. De kleuren in deze mini-pack zijn apart, je moet ervan houden. Persoonlijk vind ik Into The Night en Number One Nemisis prachtige kleurtjes!

Conclusie
Leuke mini-pack met aparte kleuren nagellak erin. Je moet echt van deze kleurtjes houden, want je legt wel € 17,95 neer hiervoor! De kwaliteit van de nagellak is (op het lakken na) erg goed. Jammer dat er twee tussen zitten die nogal streperig lakken. De kleuren zijn erg gaaf, je komt ze ook niet snel tegen. Houd je dus van aparte kleuren nagellak? Dan is deze set absoluut iets voor jou. Ben je niet van de metallic finishes of aparte kleuren, dan zeg ik: skip ‘m.

Informatie
Prijs: € 17,95 (of € 13,95 voor een fullsize nagellak)
Inhoud: 3,75 ml per stuk
Verkrijgbaar: Klik hier voor de verkooppunten van O.P.I.
Pluspunten: Goede kwaliteit, dekken prima, blijven lang zitten.
Minpunten: Kleine potjes, dus lakt erg onhandig. Weinig inhoud.
Belangrijk om te weten:

Welke kleur vinden jullie het gaafst?

17 Responses to Review & Swatches ♥ O.P.I. The Amazing Spiderman mini-pack

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker