Tekstgrootte: groter / kleiner

Een lekkere body butter is onmisbaar in iedere stash. Nee, óók in jouw stash mag hij niet ontbreken. Is dat wel het geval? Lees dan even verder, want als ik één body butter mocht aanraden, is het deze van The Beauty Bakery wel. Lees maar verder!

De body butters van The Beauty Bakery worden handgemaakt met de lekkerste ingrediënten. Neem nou bijvoorbeeld de Fair Trade sheaboter in deze body butter, voor extra veel hydratatie. Wat er verder in de body butter zit? Niet veel. Sheaboter is het hoofdingrediënt, geen andere poespas. Het gaat tenslotte om z’n werking.

INGREDIËNTEN: Fair Trade Sheabutter, Cacao Butter, Sweet Almond Oil, Sunflower Oil, Fragrance Oil, Cosmetic Mica, Vitamine E

De body butter is er in diverse geuren, zelf heb ik Bomb Shell. De andere geuren vind je hier. Ze bevatten ieder 120 ml en kost €5,90.
Bomb Shell is een overheerlijke geur waarbij niet alleen jijzelf gaat watertanden, ook iedereen in je omgeving. “Een verleidelijke geur met als boventoon baby powder en het subtiele zoete van fluffy vanilla frosting. Sensuele ingrediënten als oriëntaalse musk, jasmijn en patchouli maken de de geur zwoel, vrouwelijk, sexy en speels.” Daar hoef ik verder weinig aan toe te voegen! Een warme, ietwat zoete en warme geur. Verleidelijk en vrouwelijk. Zo vind ik de omschrijving wel compleet.

Het bijzondere aan deze body butter is niet z’n overheerlijke geur, maar z’n substantie. In eerste instantie is de body butter luchtig en slagroom-achtig van stuctuur, maar zodra hij in aanraking komt met de huid, verandert ‘ie in een olie. En niet zomaar een olie, maar een heerlijke, niet-plakkende en niet-vette olie die de huid een prachtige glans achterlaat. Bovendien is de huid zacht, soepel en gehydrateerd. Je zou er nog net niet mee trouwen. Enig minpuntje is dat hij niet erg snel intrekt, dus enig geduld is wel vereist.

Aan te raden is wel dit product te gebruiken met een spateltje. Zo komen er geen bacteriën bij en zo gaat ‘ie zeker vier maanden mee. Bewaar ‘m ook op een droge, donkere en koele plek! Nu kan ik me niét voorstellen dat je langer dan vier maanden met deze pot zal doen, zo lekker is hij. En te gebruiken voor ieder lichaamsdeel, maar natuurlijk het liefst voor de droge plekjes. Ellebogen, hielen, voeten, onderbenen, noem het maar op. Bovendien is dit pareltje nog zuinig in gebruik ook, want je hebt maar een klein beetje nodig voor een hoop hydratatie.

Mocht je nu nog niet in de webshop zitten om van iedere geur 15 stuks te bestellen, weet ik het ook niet meer. Het is in ieder geval mijn favoriet op het moment! M’n huid heeft er enorm baat bij en de geur is iedere keer weer een aangename verrassing. Ik weet dat ik van de geur Bomb Shell ook andere producten wil nu!

The Beauty Bakery Bomb Shell Whipped Body Butter bevat 120 ml en kost €5,90. Je koopt hem bij The Beauty Bakery.

8 Responses to Review: The Beauty Bakery Bomb Shell Whipped Body Butter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker