Tekstgrootte: groter / kleiner

En weer een product uit een Chinese webwinkel! Dit keer weer Banggood.com, waar ik regelmatig make-up koop om te testen. Vandaag is het de beurt aan deze Pure Berry BB cream. Ik ben eigenlijk een beetje BB cream moe, maar de vrolijke verpakking en het leuke prijsje zorgde er tóch voor dat ik hem bestelde. Ben je benieuwd of ik hierna voor altijd bij m’n geliefde Catrice foundation blijf, of toch voortaan deze BB cream bestel? Lees dan verder!

Verpakking
De verpakking is vrolijk, paars en heeft een mooie glans. Op de achterkant staat veel informatie – maar allemaal in het Koreaans. Ik weet dus helaas niet wat erin zit! Het merk is The Face Shop, een Koreaans merk en ze verkopen diverse cosmetica, ook online. Deze BB cream staat inmiddels niet meer in de webshop, ik vermoed dat het een ouder exemplaar is. Hij bevat overigens SPF 20, en is in één kleur te koop: een zeer lichte kleur. Er zit 40 ml product in.

Dekking & structuur
De dekking is sheer, oftewel zeer licht. Een prima product voor als je al een gave huid hebt maar nét even wat meer dekking wilt. Heb je last van puistjes en andere oneffenheden, dan raad ik je dit product sowieso niet aan, want daarvoor dekt hij niet genoeg.

De substantie ruikt zeer apart, valt me direct op! Het is zo’n typische make-up geur, ik kan het niet plaatsen. Ik vind het niet vies, in ieder geval. Verder is het een vrij stevige substantie, maar hij smeert zeer soepel uit.

Een tikje minder glans, minder rode plekken, en wat minder zichtbare poriën. Dat is wat hij doet! Ik vind hem verrassend fijn, en zal hem mogelijk vaker gebruiken. Ik vind de dekking – momenteel voor mijn huid – prima, maar mocht ik meer onzuiverheden krijgen, dan zal ik toch naar een foundation of BB cream grijpen met wat meer dekking.

Conclusie
Een prima BB cream, hij valt me erg mee. Jammer dat ik nergens de ingrediënten kan ontdekken! Ik ga nog even goed op zoek, want ik weet liever wel wat ik op m’n gezicht smeer. Wanneer raad ik jou dit product aan? Als je op zoek bent naar een BB cream die zéér licht van kleur is, een medium dekking heeft, en je gezicht in z’n geheel wat ‘opfrist’. Door de lichte kleur van de BB cream zie je er toch wat stralender uit, en dat is flink meegenomen.

Informatie
Prijs: €2,60
Inhoud: 40 ml
Verkrijgbaar: klik hier
Pluspunten: Goedkoop, heeft een mooie medium dekking, licht je gezicht iets op, bevat SPF20, leuke verpakking.
Minpunten: Ingrediënten niet in Engels beschikbaar, online bestellen, verkrijgbaar in één kleur, aanwezige geur bij aanbrengen, blijft niet de hele dag zitten.
Belangrijk om te weten:

Zou dit een match voor jou kunnen zijn?

14 Responses to Review: The Face Shop Pure Berry BB cream

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker