Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik weet nog goed dat ik een jaar of 6 was. Het was ‘s ochtends vroeg en m’n moeder was m’n haar aan het borstelen. Dat ging niet, want mijn fijne haar klitte ontzettend snel. En vroeger hoefde je maar in je vingers te knippen en ik jankte al. Je raadt het natuurlijk al: elke ochtend was oorlog. Ook die ochtend. Janken, gillen, krijsen, want als m’n moeder m’n haar borstelde deed dat zó ongelofelijk veel pijn. Op gegeven moment was ze het zat en pakte ze de schaar. Niet lang daarna had ik kort haar. Probleem opgelost.

Vandaag de dag heb ik weer lang haar, maar loop ik nog steeds tegen het probleem aan dat m’n haar ongelofelijk snel klit. Ik heb daar nu een fijn product voor gevonden, nóg fijner dan de Tangle Teezer (die altijd uit m’n hand flikkert), namelijk de Wet Brush Ontwarborstel. Vandaag vertel ik je er iets meer over!

Je ziet het al op de verpakking, maar dit is dé nummer 1 best verkochte ontwarborstel van Amerika. Hij ontdoet vochtig haar van klitten, al met één keer borstelen zijn de klitten eruit. De IntelliFlex pinnetjes van de haarborstel zijn dun, erg sterk en zeer flexibel. Ze bevatten SoftTips aan het uiteinde, die de huid beschermen tegen beschadiging.

De pinnetjes zijn flexibel en de uiteindes zijn zacht als geen andere borstel die ik ken. Ik gebruikte hiervoor de Tangle Teezer, maar die vind ik een ramp op nat haar. Op droog haar gaat het wel, maar de pinnetjes vind ik te kort. Die van de Wet Brush zijn een stuk langer en minder stug. Ook een voordeel is dat de Wet Brush gewoon een handvat heeft, wat gewoon lekker makkelijk vasthoudt.

Ik heb de Wet Brush in het roze, maar hij is er ook in andere kleuren. Lila, babyblauw, zwart en geel. Hij is voor zowel mannen, vrouwen als kinderen geschikt en hij deinst niet terug voor de meest extreme haartypes. Dik, dun, krullend, droog, lang, kort, het is geen enkel probleem. Ook extensions en pruiken! Tevens voorkomt de Wet Brush haaruitval en stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid.

Sinds ik deze borstel gebruik, ben ik binnen no time klaar met het borstelen van mijn haar. Het doet geen pijn meer en ik durf voor het eerst weer m’n natte haar te borstelen, zonder dat er haren afbreken. Want wanneer ik mijn natte haren heb geborsteld, zitten er amper haren in de borstel zelf! Ik ben er superblij mee en kan de Wet Brush iedereen aanraden die snel last heeft van klitten, of op een veilige manier zijn of haar (natte) haren wilt borstelen.

Wet Brush kost €10,95 en is te koop bij Haarwereld.

13 Responses to Review: Wet Brush Ontwarborstel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker