Tekstgrootte: groter / kleiner

Vorig jaar was ik bij m’n allereerste bloggersevent van SoloBioMooi. We kregen daar toen o.a. een presentatie over het merk ZOIY. Voor mij nog hartstikke onbekend, maar daar kwam verandering in toen we een goed gevulde goodiebag meekregen van dit merk. Onder het motto: “beter laat dan nooit” ga ik alsnog de producten en ik begin vandaag met de handcrème. Lees je mee?

Allereerst – can I get a fucking amen voor het doosje? Aan het randje steekt een stukje karton uit waardoor hij makkelijk te openen is. We kennen het namelijk allemaal, dat je een doosje niet open krijgt omdat je vingers er niet tussen past, of je vinger wegglijdt, of je vernacheld het halve doosje.

Maar zoals je dus ziet, zit de handcrème in een doosje. Hierop staat alle benodigde informatie – Nederlandse beschrijving, hoe te gebruiken, ingrediënten. De handcrème zelf is een tube van 60ml en heeft een draaidop. Verder heeft de handcrème (net als de andere producten van ZOIY) een natuurlijke en plantaardige uitstraling.

De handcrème bevat lupine, druivenpitolie en amandelolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de handcrème de huid beschermd, kalmeert, versterkt en hydrateert. De lupine zorgt tevens voor een versterking van de huidbarrière. Verder stimuleert lupine synthese van lipiden en eiwitten in de huidepidermis. Zaden van lupine zijn rijk aan eiwitten en aminozuren en hebben een anti-oxiderende werking.

Verder is ZOIY een merk waarvan de producten rijk aan natuurlijke inhoudstoffen zijn, want meer dan 98% is van natuurlijke oorsprong. De producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten! Tevens vrij van minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. Dermatologisch getest met “zeer goed” als uitslag.

De substantie is wit en heeft een heerlijke bloemengeur – ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse Grasse streek. Het valt me op dat de handcrème enorm snel intrekt en de huid zacht en soepel maakt. M’n handen ruiken heerlijk en ik hoef ze de komende paar uur niet meer in te smeren, zelfs na het handen wassen niet. De handcrème is niet heel lang houdbaar – slechts 6 maanden – dus lekker smeren maar, zou ik zeggen ;)

ZOIY Hand Cream bevat 60 ml en kost €9,95. Je koopt hem bij SoloBioMooi.

5 Responses to Review: ZOIY Hand Cream

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker