Tekstgrootte: groter / kleiner

Behalve dat ik een tuincentrum-verbod, Action-verbod, Trekpleister-verbod, DA-verbod en Douglas-verbod heb, heb ik nu ook een Kruidvat-verbod. Gekregen van m’n vriend. Want ik shop teveel. Ofzo. Maar vóórdat ik dat verbod kreeg, kocht ik deze drie nagellakjes. Eén euro per stuk! Nu is er een hoop Catrice make-up afgeprijsd omdat ze uit het assortiment gaan, maar deze drie kleurtjes zijn van de NEONaturals collectie. Deze drie kleuren waren ook de enige kleuren die ze nog hadden, dus.. MEENEMEN EN SWATCHEN! Yayayayay!

Note: Ik weet dat er (nog steeds) één nagel korter is dan de rest. Dit is een tijdje geleden gebeurd toen ik met Bram aan het stoeien was (meteen die hond de deur uitgedaan, dat snap je natuurlijk wel) (grapjuhh), en de nagels van m’n andere hand besloten om ook doodleuk even allemaal af te breken. Asdfgghgsfad! Ik weet ook dat het geen porum is, maar hopelijk kunnen jullie er nog eventjes doorheen kijken. Ik wil tóch even de swatches laten zien :$

Ik begin met C02 – For Bright Guys, dit is een oranje kleur zonder shimmers. Lekker glanzend en vrolijk, een perfecte kleur voor de eerste 8 maanden van het jaar. Ik heb hiervan twee laagjes aangebracht.

De volgende is C01 – Little Miss Sunshine, dit is een gele kleur met veel shimmertjes erin. Ook hiervan heb ik twee lagen aangebracht.

En tot slot C06 – Be Natural. Deze is taupe/grijs, zonder shimmers, maar ook lekker glanzend. En zoals de vorige twee kleuren, heb ik met deze kleur ook twee lagen aangebracht. Dit geeft het mooiste resultaat!

Dus hop hop hop, snel naar de Kruidvat, want misschien liggen deze drie beauties ook bij jou in de sale bak voor slechts 1 euro! Welke kleur vind jij het mooist?

11 Responses to Swatches ♥ 3x Catrice nagellak van €1

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker