Tekstgrootte: groter / kleiner

Geschreven i.s.m. Vouchercloud.nl

Iedere vrouw houdt van schoenen. Niet alleen van veel schoenen, maar het liefst ook mooie schoenen voor een mooie prijs. Dan koop je schoenen in een winkel als Scapino of Van Haren, maar als je net wat meer wil, vind je hieronder wat tips voor budgetproof schoenen.


bron

Uitverkoop
Uitverkoop! SALE! KORTING!! Vooral in december, januari, juni en juli schreeuwen deze slogans in de stad naar je. Vaak zijn de mooiste schoenen en de meest gevraagde maten niet meer beschikbaar, maar als je geluk hebt, koop je met fikse korting een paar schoenen.

Online kopen
Natuurlijk is het fijner om schoenen in de winkel te passen voordat je ze koopt. Maar, tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om online schoenen te kopen. Bij steeds meer webwinkels, zoals bij Zalando, kun je schoenen gratis terugsturen als ze toch niet goed zitten. Online kun je makkelijk op prijs vergelijken en bovendien vind je op internet vaak actiecodes voor een schoenenwinkel waardoor je korting krijgt op je aankoop.

Vintage/tweedehands
Ja, dat kan best eng zijn, tweedehands schoenen. Maar noem het ‘vintage’ en direct denk je er anders over. Ik bedoel geen vieze kringloopwinkel in een schuur waar alles door elkaar staat, maar een hip winkeltje in de stad waar alles fris gewassen is en overzichtelijk is uitgestald. Je moet geluk hebben, maar soms vind je daar toch het perfecte paar schoenen voor een prikkie!

Ook online kun je genoeg tweedehands en vintage schoenen vinden. Natuurlijk denk je snel aan Marktplaats, maar wat dacht je van een leuke vintage webwinkel?

Kledingruilparty
Als je tweedehands kleding en schoenen nog steeds een beetje vies vindt, denk dan eens aan een kledingruilparty met vriendinnen, klasgenoten, familie, etc. Laat iedereen een aantal kledingstukken en schoenen meenemen en kijk of er iets tussen zit wat jij wilt hebben. Zo heb jij niet alleen goedkoop nieuwe spullen, je kast raakt er niet voller van! Lees hier wat tips als je een party wil organiseren.

Heb jij nog tips om budgetproof schoenen te scoren? Laat je tip achter in de comments!

9 Responses to Schoenen voor een prikkie!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker