Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik hoorde dat Trekpleister gisteren make-up tasjes gevuld met Catrice of Essence producten zou hebben voor €10,00 (t.w.v. €56,00!) ben ik ‘s middags naar Den Helder gegaan met de bus om te kijken of ze ze nog zouden hebben. Het is bij die Trekpleister nooit zo druk, hij zit immers niet in de stad, maar in een klein winkelcentrum ergens in Den Helder. Nou, ik had het weer mooi mis hoor. Geen make-up tasjes meer, allemaal uitverkocht volgens de caissière. Om 09:00 stonden er al dames voor de deur om wat tasjes te bemachtigen. Damn it. Vorig jaar hadden ze zelfs tasjes over, vertelde de caissière, dus ze keek er zelf ook van op. Als troost ben ik maar wat aanbiedingen gaan shoppen bij drogisterijen. Shoppen als therapie werkt toch altijd het beste, vind ik.

Het is trouwens niet veel hoor, dus een mini shoplog. Toch benieuwd wat ik heb gekocht, klik dan snel verder!


Twee potten body scrub van Babette. Het zijn zoutscrubs, my favorite! Bovendien ruiken ze goddelijk. Ze waren afgeprijsd van €9,10 naar €2,73. Ik kocht ze bij DA.


Ik wilde deze al zó lang uitproberen! Diverse conditioners. Er zit 60ml in ze waren €1,99 per stuk. Deze heb ik bij DA gekocht.


Freeman Facial Peel-Off Mask met komkommer. Ik houd van komkommer, wisten jullie dat al? Ik vind het ZO lekker ruiken. Hij was afgeprijsd van €3,99 naar €2,99. Deze kocht ik bij Trekpleister.


Essie ‘Dive Bar’, gekocht met 50% korting! Hij ging dus van €9,99 naar €5,00. Hij heeft een zwarte basis, met duochrome paars/blauw/groen. Hij is zo mooi! Ook deze kocht ik bij DA.

Niet veel dus, maar genoeg om mij weer een beetje op te vrolijken. Mocht je je afvragen waarom ik twee potten zoutscrubs heb gehaald, eentje is voor één van jullie! Maar daar later meer over.. :$

Vind jij het ook heerlijk om rond te struinen in drogisterijen, op zoek naar leuke koopjes?

27 Responses to Shoplog 18/04

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker