Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb weer een interessante stelling van de week! En hij is erg toepasselijk..

Deze week ben ik benieuwd wat jullie vinden van de volgende stelling..

Hello Kitty is alleen leuk voor kinderen!

Wat vind jij van deze stelling? Ben je het er mee eens, of vind je het onzin? Laat het weten in de reacties!

Mijn mening: Helemaal mee eens! Doe eens niet zo kinderachtig, ja?! GRAPJE! :lol: Ik ben gek op Hello Kitty – orly? -, en het kan me persoonlijk geen moer interesseren of dat kinderachtig is of niet. Dat je als volwassene van Hello Kitty houdt, hoeft niet te betekenen dat je zelf niet volwassen bent, een stuk jeugd hebt gemist, or whatsoever. Je hebt nou eenmaal mensen die suckers for cute – zoals ik – zijn. I love Hello Kitty, keke! :love:

[five-star-rating]

11 Responses to Stelling van de week

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker