Tekstgrootte: groter / kleiner

opi

Misschien hebben jullie het al eerder voorbij zien komen op mijn Twitter, maar vanaf nu zal ik de ‘nagellak swatcher’ worden van Evelien en dat vind ik echt heel leuk! We hebben niet afgesproken hoeveel artikelen dat worden in een bepaalde tijd, omdat ik zelf ook een blog heb, namelijk DoorMariska.nl en een fulltime baan. Maar dat mag absoluut de pret niet drukken! En vandaag trappen we af met een mooi lila lakje van OPI!

opi

Hier eigenlijk als eerst een foto van de nagellak op mijn nagels. Op elke foto draag ik twee laagjes, wat eigenlijk genoeg zou moeten zijn in mijn ogen. Helaas zie ik dat hij nog niet helemaal goed dekt met twee laagjes en misschien zou je er nog een derde op kunnen doen. Ik heb er voor gekozen dit niet te doen, omdat ik het vaak niet erg mooi vind en het er op de nagels vreemd uit ziet. De foto is gemaakt in zonlicht.

opi

Hier staat de zon er veel beter op en zie je de kleur ook wat lichter worden. Het is echt een lichte lila kleur met leuke shimmer erin die juist in de zon erg mooi opvalt. Het is ook wel een mooi fris kleurtje voor in de zomer (die dan bijna voorbij is, behalve deze week geloof ik). Ik denk dat hij in combinatie met bruine hand erg mooi staat. Die heb ik helaas alleen nooit.

opi

Deze foto heb ik gemaakt in de schaduw, zodat je dat ook goed kunt zien op de foto en een goed beeld krijgt van de kleur. Helaas is het zo dat ik net mijn camera op de verkeerde manier oppakte waardoor ik dus een nagel beschadigde. Erg handig! In de schaduw oogt hij misschien meer naar lichtblauw, maar dat is hij echt niet. Hij is echt lichtpaars / lila van kleur.

OPI is verkrijgbaar bij onder andere de ICI PARIS XL en verschillende andere luxere drogisterijen met een prijs van ongeveer €12,00. Mocht je meer OPI lakjes in een keer willen kopen is het aan te raden dit op Ebay te doen. Daar zijn ze namelijke een stukje goedkoper en als je er meerdere besteld hoef je ook maar een keer verzendkosten te betalen.

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel en niet geheel onbelangrijk, de foto’s ook wel oké. Mocht je meer van mijn artikelen willen zien kun je wachten tot mijn volgende artikel voor OhFashion.nl of je kunt mijn eigen blog alvast bezoeken op DoorMariska.nl waar ik op dit moment een leuke winactie heb lopen :)

Groetjes, Mariska

27 Responses to Nagellak swatcher Mariska ♥ Swatch OPI – You’re such a Budapest

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker