Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb ‘t geluk dat ik vlakbij een rustig Kruidvat filiaal woon. Althans, zo lijkt het soms. Er is een Catrice schap die vrij snel up-to-date is, waardoor de een-na-laatste collectie snel afgeprijsd in de kortingsbakken ligt. Zo ook deze twee nagellakken van de Hip Trip collectie. Ze kostten beide €1 per stuk, geen geld natuurlijk! Zeker als je nagaat dat deze collectie in sommige Kruidvat filialen nog aanwezig is in het display, en de nagellakken daar nog gewoon €2,99 kosten.

Klik verder voor de rest van de review.

Uiterlijk
De nagellak ziet er exact uit als de normale Catrice nagellakken, alleen heeft de dop een andere kleur en de letters Catrice bovenop staan. De nagellak bevat 10 ml. Ik heb C01 Blue Highway en C05 Nude & Rude, dat waren de enige kleuren die er nog lagen.

Kleur
C01 is een donkerblauwe nagellak met een subtiele shimmer erin, zo lijkt het alsof hij ook nog een blauwe gloed heeft. Hij doet me denken aan de nacht, mooi! C05 Nude & Rude is heel lichtbeige, ik zou ‘m haast gebroken wit noemen. Hij bevat veel shimmers.


C01 Blue Highway


C05 Nude & Rude

De lakken dekken bij twee laagjes prima! Het zijn mooie kleurtjes, en ze hebben een mooie finish. Ook vind ik het kwastje, wat vrij kort en breed is, erg fijn lakken. Aangezien ik al veel nagellak heb zou ik ze voor de normale prijs niet gekocht hebben, maar voor €1 neem ik ze natuurlijk wel mee ;) Dus een tip voor jullie: mochten jullie deze kleurtjes leuk vinden, kijk dan snel bij Kruidvat of ze al afgeprijsd zijn!

Informatie
Prijs: €2,99 €1 per stuk
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Dekken mooi, lakken fijn, budgetproof.
Minpunten:
Belangrijk om te weten: Maakt onderdeel uit van de Hip Trip collectie.

Had jij iets gescoord uit deze collectie?

20 Responses to Swatches: Catrice Hip Trip C01 en C05

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker