Tekstgrootte: groter / kleiner

Ah, ik heb weer zo mijn best gedaan om zo mooi mogelijk swatches te maken voor Evelien en keer op keer heb ik het geprobeerd, maar het lukte maar niet. Waardoor dat kwam? De ene keer waren mijn nagels lelijk gelakt, andere keer was er weinig licht en ga zo maar door. Evelien is vast gek van mij geworden door al mijn appjes met “sorry, het lukte niet, het komt echt, maar later!”. Anyway, ik heb er iets van (proberen) gemaakt en deze kun je nu hier zien! Moet wel zeggen dat de groene en de blauwe erg lastig waren voor de foto’s!

IMG_2897

IMG_2905

IMG_2919

Dit is de rode variant met de naam Red me the news. Een mooie rode kleur met een beetje oranje / licht bruine shimmer erin. Dit zie je uiteraard het beste in de zon en ik denk dat je dit op de bovenste foto ook wel redelijk kunt zien. Op de tweede foto’s ook wel. Dan zie je wat ik bedoel als je naar het flesje kijkt. Mooi lakje! Vind hem ook fijn lakken en heb twee laagjes gebruikt voor op de foto. De dekking is goed.

IMG_2928

IMG_2929

IMG_2932

Dit blauwe lakje vond ik echt een ramp om mooi te lakken, maar ook goed op de foto te krijgen. Het is een heel donkerblauwe lak zonder enige shimmer of glitter, gewoon donkerblauw. Op de foto kwam deze al heel snel over al een bijna zwarte lak en dat was dus heel erg lastig. Op de foto zie je wel blauw en dat is zo goed mogelijk gefotografeerd. Lakken met dit lakje was dus een ramp. Het product was naar mijn idee heel erg lastig, maar het leek ook weer niet heel dun. De naam van dit lakje is A suitcase and a Donut en dekt prima in twee laagjes.

IMG_2936

IMG_2937

Ook deze vond ik ik heel erg lastig. Of dit nu aan mij ligt dat ik twee lakjes tegelijk lastig vind? Zou kunnen, hoor! Dit is een donkergroene lak waar ook weer shimmer in zit, net als bij de rode. Ook deze was zo donker dat het lastig op de foto zou overkomen. Met dit lakje had ik niet zo’n probleem op zich. Ook deze dekt in 2 laagjes en de naam is Money never sleeps.

Ik zal beloven dat bij de volgende swatches mijn nagelriemen er sowieso wat beter uit zien en hopelijk hebben jullie je hier aan niet erg geïrriteerd.
Tot de volgende swatches!

X Mariska van Doormariska.nl

17 Responses to Nagellakswatcher Mariska || Swatches NYC Money never sleeps, Red me the news & A suitcase and a Donut

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker