Tekstgrootte: groter / kleiner

Eén van mijn meest gedragen eyelook is toch wel met de kleuren bruin. Lekker neutraal, staat me goed en het kan altijd. En niet alleen bij mij zijn deze kleuren geliefd, maar bij veel mensen! Toch kan het niet kwaad om een keertje te experimenteren, met andere kleuren bijvoorbeeld! Nu hoef je niet gelijk als Rembrandt een kunstwerk op je ogen te maken, door middel van een fel kleurtje onder je ogen creëer je al een compleet andere look!

Ik heb op m’n bewegend ooglid een matte, lichtbruine/beige oogschaduw aangebracht. In m’n crease heb ik een donkerbruine oogschaduw aangebracht, en vrij veel geblend. Vervolgens heb ik een héél dun lijntje zwarte eyeliner aangebracht, zonder wing, maar dat is natuurlijk optioneel. Ik wilde alleen niet dat de eyeliner zou overheersen, vandaar dat ik ‘m heel dun heb gehouden. Onder je oog breng je nu een kleur aan met een dunne kwast, en blend dit heel lichtjes.

Het leukste is natuurlijk dat je bij zo’n neutrale look élke kleur onder je oog kunt doen. Ik heb op de foto’s hierboven alle kleuren uit het baked eyeshadow palette van MAX gebruikt, een review over dit palette staat al ingepland :) De bruine kleuren die ik heb gebruikt, komen uit het Essence Quattro ‘#05 To Die For’ palette.

Wat vind jij van deze look? Gebruik jij wel eens een felle kleur bij neutrale looks?

16 Responses to Tip: kleurtje onder je ogen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker