Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik schrik er ook van, het is alweer één maand geleden dat ik begon met deze challenge! Voor deze uitdaging gaf ik mezelf één maand de tijd om 10 douchegels, 7 bodylotions en 5 parfums op te maken. Waarom? Omdat ik veel te veel spullen heb, waarvan ik amper wat gebruik. Een andere regel was dan ook: geen nieuwe producten kopen, ruilen of verkopen.

Ben je benieuwd of het me is gelukt om de producten op te maken? Lees dan verder!


M’n douchegels


M’n bodylotions (die Lemony Flutter staat er verkeerd zie ik nu!)


M’n parfums

Hierboven nog even de choquerende foto’s van mijn stash. Veel te veel spullen! We zijn nu één maand verder, en ik heb de uitdaging helaas niet gehaald.. dit is wat ik heb opgemaakt:

  • 5 douchegels
  • 2 bodylotions
  • 2 parfums

EDIT: In de doucge vond ik nog een lege douchegel! Ik post er straks een foto van.

Helaas is het niet genoeg. Ik moest namelijk 10 douchegels, 7 bodylotions en 5 parfums op maken. Dat was moeilijker dan ik dacht! Ik wilde ook niet idioot veel douchegel gebruiken, dat vind ik gewoon zonde, zeker als 50% zomaar door het putje heen gespoeld wordt. Ik heb een aantal keer een bad genomen waar ik flink wat douchegel in kwijt kon, maar alsnog kreeg ik er met moeite 5 leeg. Net als bodylotion.. ik heb me iedere avond voor het slapen gaan ingesmeerd (wat soms heel naar aanvoelde als het heel warm was), maar meer dan 2 producten kreeg ik gewoon niet leeg.

Trouwens, niet alle producten die ik heb opgemaakt waren vol! Sommige producten waren al bijna leeg ;) Maar die tellen ook mee, want al ze leeg zijn, is het toch weer een product minder in je stash. De twee parfums waren bijvoorbeeld al bijna leeg, maar ik pakte ze nooit meer. Nu zijn ze dan definitief leeg! Ruimt weer lekker op.


Opgemaakte douchegels


Opgemaakte bodylotions


Opgemaakt parfums

Dit is wat er nu in de prullenbak ligt. Allemaal leeg! Jammer genoeg heb ik de challenge niet gehaald, volgende keer beter. Ik ben in ieder geval al heel blij met wat ik wél opgemaakt heb, het scheelt toch weer ruimte in m’n stash. Én ik ben erachter dat het best oké is om dingen op te maken, en weg te gooien! :) Vaker doen, dus!

Had je verwacht dat ik het niet zou redden? En heb jij nog meegedaan met deze challenge?

22 Responses to Uitslag Project Pan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker