Tekstgrootte: groter / kleiner

Goedemiddag iedereen! Vandaag wéér een extra artikel, want als je gisteren niet één van de gelukkige winnaars was die een telefoonhoesje had gewonnen, heb je vandaag de kans om er eentje bij 24Cases te winnen. En meedoen is nog nooit zo simpel geweest!

24Cases is een nieuwe webshop die telefoonhoesjes en skins verkoopt. Maar niet die standaard, saaie telefoonhoesjes die je overal kunt kopen, maar écht leuke telefoonhoesjes! Ze hebben hoesjes, skins en bescherming voor de iPhone 4, 4S, 5 en de Samsung Galaxy S3 en S4.

Om de webshop wat meer bekendheid te geven, besloten we samen een leuke winactie te houden. Momenteel hebben zij nog maar 14 volgers op Twitter, dat kan natuurlijk veel meer, vinden jullie niet? :) Bij 100 volgers wordt er daarom op Twitter iemand gekozen uit de volgerlijst, die een hoesje of skin naar keuze mag uitzoeken in de webshop! Het enige wat je hoeft te doen, is ze volgen en de tweet RT’en! Hoe simpel?

Dus wat moet je doen?
  • 1. Volg 24Cases op Twitter.
  • 2. Tweet de volgende tekst:

    Win een telefoonhoesje of skin naar keuze op http://www.24Cases.nl! Volg @24Cases en RT deze tweet! Uitslag bij 100 volgers.

  • 3. Bij 100 volgers wordt de winnaar gekozen, dus fingers crossed!

16 Responses to (GESLOTEN) Win een telefoonhoesje of skin van 24Cases.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker