Tekstgrootte: groter / kleiner

Zoals ik vanochtend al vertelde, heb ik vandaag voor jullie een winactie! Je kunt vandaag een zomer beautypakket winnen, ik heb deze gevuld met allerlei mooie goodies om de zomer kleurrijk en ontspannen door te komen. De waarde van het pakket komt uit op €92,63! Kijk snel mee.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een leuke of originele verjaardagswens achter!
 • Volg me op Bloglovin en like dit artikel.

Voor extra kans:

 • Volg me op Twitter en tweet het volgende (+1):

  Hoera! @OhFashionNL is jarig en geeft een zomer beautypakket weg t.w.v. ruim €90! Doe nu mee: http://www.ohfashion.nl

 • Like de Facebook pagina van Oh Fashion. (+1)
 • Volg me op Instagram. (+1)

Heel veel succes allemaal! De winactie loopt t/m 25 Juli. Inwoners van België mogen ook meedoen. Na afloop van de winactie wordt de gelukkige bekend gemaakt op de website.

55 Responses to Win een zomer beautypakket t.w.v. ruim €90

 • Hopelijk zijn de eersten niet de laatste om te winnen!!
  Allereerst happy b-day en bedankt om elke keer opnieuw met je vlotte beschrijvingen leuke blog te maken!
  Je hebt me meer dan eens iets wel of niet doen kopen en ik kijk elke keer weer uit naar je pro’s en contra’s.
  Have a nice sunny day en ik doe zeker mee met de winactie!!
  Bye xx

 • WAUW! Damn wat een humongo pakket! Ik doe graag mee! Ik volg en like op bloglovin en like je FB pagina.
  祝你生日快乐,祝你生日快乐,祝你生日快乐,亲爱的 Evelien,祝你生日快乐。!
  Oftewel: Da’s Chinees voor fijne verjaardag!

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van met je familie en vrienden. Nog heel veel mooie, lieve en gezonde jaren toegewenst

  Ik volgde je al en heb de tweet op twitter gezet

 • Ik volg je overal al, en heb gedaan wat er gedaan moest worden. Nu nog een originele verjaardagswens verzinnen.. en daar ben ik dus niet zo goed in dus ga ik je maar een compliment geven over je site, goede, eerlijke reviews van betaalbare producten, heb ik meer aan dan die dure dingen die ik toch nooit aanschaf. En verder feliciteer ik je natuurlijk en wens ik je een fijne dag!

 • Ik doe niet mee, maarrr. heb het wel voor je getweet en geliked op Bloglovin! Leuk cadeautje toch haha! :P gefeliciteerd lief vriendinnetje! x

 • Een hele fijne dag vandaag!
  Laat je lekker verwennen.. Misschien een ultiem uitstapje naar de Action, vandaag kan dat!

 • Happy birthday to you,happy birthday to you,
  In de wei staat een koe en die koe zegt ai luff you happy birthday to you!!
  Fijne dag vandaag, neem een lekker groot stuk taart en geniet van het weertje!!
  Groetjes, Denise

 • van harte gefeliteerd, niet heel orgineel maar toch.ik wens je nog vele jaren toe ook met de site. er staan duidelijk reviews op en goede afwisseling tussen budget merken en duurdere merken dat als het pakket zag ik
  succes iedereen

 • Heel leuk! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked! Ook heb ik een tweet gestuurd onder de naam Ashley van Voorn. Ook op FB heb ik je geliked! Instagram heb ik helaas niet. Mijn verjaardagswens is het volgende: Ik ben geadopteerd uit India en heb mijn ‘echte’ ouders nog nooit gezien. Ik ben ook erg benieuwd of ik nog broertjes en zusjes heb. Mijn grootste verjaardagswens is dus om met hen mijn verjaardag te mogen vieren. Maar dat zou waarschijnlijk niet kunnen, aangezien wij geen gegevens hebben over hen.

 • Lieve Evelien, nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke winactie. Veel succes iedereen!

 • ik volg je blog een paar maanden en ik lees elke dag met plezier je artikelen. je schrijft heel fijn en het leest lekker door. keep going !
  super gefeliciteerd ! ik volgde je blog dus al via bloglovin en heb dit artikel geliked. ook volg je je vanaf nu via instagram en facebook.
  ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt en geniet ervan
  liefs

 • (op de tekst van “er is er een jarig”)
  Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is zij.
  Nu kun je van alles gaan winnen bij haar, echt waar
  En daarom roep ik heel blij.
  Ik volg je op blogvin echt waar
  Op FB en twitter nu ook
  Ik heb ook alles geliked echt waar
  Zij leve lang hoera!!!!!!

 • Ik hoop dat je verjaardag net zo fijn is als de inhoud van dit beauty pakket. Nu je weer een jaartje ouder bent mag je je wel afvragen of je wel vaak genoeg de tijd neemt voor jezelf, met een lekker maskertje en fijne smeerseltjes!
  Anyway, ik volg en like dit op bloglovin!

 • Wat een gaaf pakket! Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. En verder zou ik zeggen een hele fijne verjaardag. Maak er een dag van om nooit te vergeten!! En ga zo door met je site!!!

 • Lieve Evelien,

  Ten eerste wat een leuke winactie, ik heb alles gedaan (geliked, gevolgd etc..) maar dan rest me er nog maar een ding: een leuke verjaardagswens. Ik was de eerste die jou vannacht feliciteerde hihi, maar een wens voor je heb ik nog niet gedaan. Ik wens dat je alle I love… producten zult bemachtigen in je leven en je blog een ontzettend groot succes word meid. Liefs Michelle

 • Hoera! Je bent jarig!
  Dit is een dag met een bijzonder tintje,
  je verdient vele kado’s met een lintje
  Daarom deze bijzondere wens
  voor een bijzonder mens.
  Dat de vreugde en geluk van deze dag
  je voor altijd vergezellen mag!

  Leuk dat je op jouw verjaardag ons trakteert :-D Ik doe doe graag mee!
  – Ik volg je op Twitter en heb je winactie getweet (link: https://twitter.com/MTerveer/status/354519484217827328)
  – Ik volg je op Bloglovin’ en ben aldaar je 8e liker
  – Ik volg je nu op Instagram (mijn instragram naam is NailTalk)
  – Ik volgde je al op Facebook en heb je winactie met mijn vrienden gedeeld. (fb naam is Miriam Terveer)

  Hele fijne dag!!!

 • Van harte gefeliciteerd!!

  Erg leuke winactie, voor degenen die meedoen, veel succes gewenst!

 • Happy birthday to evelien happy birthday to evelien happy birthday happy bithday happy birthday to evelien
  Ik wens je een hele fijne dag je artikels zijn altijd heel leuk
  Ik doe zelf niet mee omdat ik geen facebook heb maar ik zal je volgen op instagram(ookal maak ik dan geen kans om te winnen)
  Ga je verjaardag gezellig vieren met familie en vrienden en wat lieff dat je zo’n pakket weggeeft
  de winaar gefeliciteerd dat je hebt gewonnen
  Keep going you doing it rightt
  Never ever stoppen met bloggen want ik vind het altijd zo leuk om te lezen als jij iets revieuwd en zegt tis superfinn wil ik al meteen naar de winkel rennen en vaak doe ik dat ook nog echt hihi
  Nou inedegeval nog een fijne dag
  Xxxx Adrienne

 • Nog van harte gefeliciteerd en ik toost *cling* op nog tientallen jaren op het interweb :P
  Alvast een fijne vakantie toegewenst!
  Ik volgde je al op bloglovin, heb dit artikel geliked, ik follow je op twitter, instagram en ik heb je fb pagina geliked!
  Liefs,
  Jessy

 • Happy birthday to youuuu!
  Had je vannacht al gefeliciteerd op twitter, maar bij deze natuurlijk nogmaals! Hoop dat je een fijne dag hebt en lekker veel taart mag eten ;-) hihi

  Ik doe gezellig mee met de winactie en je hebt er aan mij een facebook like bij, een instagram volger en een like op je bloglovin artikel. Oh, en ik heb de tweet geplaatst met @maxzimee en @supermaxxx_ zo kan ‘ie wel weer he? ;-)

  XO

 • Evelien is jarig, hiep hiep hoera!! :heart:
  Geniet van deze mooie zonnige dag!
  Op naar een nieuw jaar, hopelijk vol liefde, vriendschap en vooral blijdschap.

  Wat een fijne blog, hopelijk is dit mooie pakket straks van mij!

 • gefeliciteerd lieve Evelien! :D
  Leuk pakket heb je samen gesteld.
  Ik vind jou blog altijd superleuk!
  Natuurlijk volg ik je met bloglovin.

 • Er is er een jarig hoera hoera,
  dat kun je wel zien dat is Evelien :)
  Wij vinden dat allen zo prettig ja ja
  en daarom zingen wij blij blij blij blij
  zij leve lang hoera hoera, zij leve lang hoera hoera, zij leve lang hoera hoera
  Lang zal zij leven
  lang zal zij leven
  lang zal zij leven in de gloria
  in de gloria
  in de gloria
  HIEP HIEP HOERAAAA HIEP HIEP HOERAAAA

  Van harte gefeliciteerd Evelien,
  wat een super winactie, ik doe dus bij deze mee. En ik volg je op Bloglovin
  na heel dit liedje te hebben typen kom ik er acher hoe raar eigenlijk het woord hoera is. Hahahah

  Succes iedereen!

 • leuke winactie met mooie prijzen. wens ieder die meedoet veel succes

 • wooot awesome actie :D ik doe mee! ik volg en like via bloglovin, ik like de FB en volg via instagram en twitter met hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/354640945578377217

  ik wens je een super leuke dag toe *voor zo lang de dag nog duurt ^^* en nog massive veel jaren, op naar de 100! :D dus super duper happy bday vanuit het zonnige en extreem warme Vlissingen :3 je bent altijd welkom in onze strand-stad :D

 • Van harte gefeliciteerd,

  Als het kon zou ik nu op de fiets springen richting jou om je een verjaardags serenade te brengen!

  Fijne verjaardag!

  Heb geliked op bloglovin!

 • Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet ervan, want je bent maar 1 keer per jaar jarig. Hopelijk komen er nog vele jaren bij!

  Ik heb alles gedaan ook voor extra winkansen!
  twitter: @tanitakok
  tweet: https://twitter.com/tanitakok/status/354646118811967489
  facebook: tanita kok
  instagram: @tanitakok

  gr. Tanita

 • Ik doe heel graag mee! Ik heb alles gedaan, ook getweet. Mijn verjaardagswens voor jou;

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je verjaardag net zo leuk is als dit geweldige pakket. Je taart zo lekker is als hoe de I love Blueberry Smoothie ruikt. Ik hoop dat je net zulke mooie kadootjes krijgt als hoe je huid eruit ziet na een heerlijk maskertje en ik hoop dat je gasten leuk gekleed zijn met kleurtjes van de MAX nagellakjes.

  Fijne dag!
  Liefs, Suzanne.

 • Oh fashion is Jarig en dat moet gevierd worden, Hangen er slingers? Is er taart? Gezelligheid? want in een feestje hebben we allemaal zin!
  Dankje voor deze leuke winactie =)! Succes iedereen!

 • Ten eerste gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb je artikel geliked, ik volg je via bloglovin, ik heb je geliked op facebook en ik volg je via instagram!

  Ik vier mijn verjaardag zelf eigenlijk nooit, ivm omstandigheden en daarom heb ik ook niet echt verjaardagswensen. Wel heb ik natuurlijk gewone wensen. Ik heb bijna 2 jaar terug afstand moeten doen van mijn paard ivm scheiding van mijn ouders en zij is mij daarvoor 5 jaar trouw geweest en me vrijwel altijd heeft bijgestaan in alles en als ik één wens zal hebben is het haar terug zien.

 • Er is er een jarig hoera hoera! :D Dat gaan we natuurlijk vieren!
  Wat een super leuk pakket heb je samen gesteld zeg.
  Ik doe graag mee, ik volg je op bloglovin’ en ik like deze winactie.
  Ik like de facebook pagina met de naam Kirsten Ooms.
  Helaas heb ik geen instagram.

  Liefs <3

 • Happy birthday to Evelien, happy birthday to Evelien!
  Evelien, van harte gefeliciteerd met je 26e verjaardag. Ik hoop dat er nog héél veel jaren bij mij mogen komen samen met je blog!
  Verder volg ik je op instagram (xalianne) & op bloglovin + ik heb het artikel geliked.
  Nog maar genieten van dit jaar waarin je je 26 mag noemen!

 • Ik volg en like (Bloglovin like 32) overal! Ook tweette ik: https://twitter.com/Miss_Roxx/status/354711133044740098

  Evelien, van harte gefeliciteerd! Ik wens je veel knuffels van de honden en de katten, weinig Acton verboden ;), veel nieuwe douchegels, een Hello Kitty huis, lange (Revitalash) wimpers, en een heleboel proefmonsters toe! Oh, en natuurlijk ook nog veel gezonde en gelukkige jaren! Maar dat zal wel lukken met het bovenstaande ;)

 • Hoi Evelien,
  Ik volg je blog nog niet zo lang, maar ik vind hem super leuk! Ik hoop dat je echt het MAXimale uit je blog kan halen. ILOVE… Al je artikelen. Mijn verjaardagswens voor jouw is dat je je helemaal in de fantasiewereld MADAME JEUNESSE kunt wanen. Waar ELFjes, GOLDEN ROSEs en COCO ROSEs. in de mooie kleuren van de CIATE nagellak en de glitters van SAFFRON. Waarin het ruikt naar de lekkere producten van THE BODY SHOP. En je je helemaal kan ontspannen in een THERME.

  Ik heb je geliked op bloglovin, ik heb het bericht getweet, ik heb je geliked op facebook en ik heb je gevolgd op instagram.

  Fijne verjaardag! :)
  Maeike

 • Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van! :) Echt een top pakket, echt wat ik nodig heb voor de zomer! Mijn wens zou zijn om een keer een dag gratis te gaan shoppen in alle winkels in de stad haha! Ik volg je op bloglovin en heb deze post geliked. Ik heb ook nog getweet.

  Liefs,
  X

 • Halllooo

  Wat een leuke winactie. Heb een hele fijne verjaardag nog!
  De laatste tijd ben ik echt heel erg verslaafd aan beautyblogs maar eigenlijk draag ik zelf nooit make up( behalve nagellak dan). Normaal gesproken doe ik dan ook nier mee aan winacties maar deze heeft echt leuke dingetjes dus ik maak een uitzondering

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Evelien! En ik doe zeker mee met je winactie! xx

 • Super gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je ons ook bij je verjaardag betrekt door zo’n mooi pakket weg te geven :D
  Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked,
  Verder wilde ik nog even zeggen: There’s no age for beauty, cause beauty is timeless! <3
  xxx

 • Ook al ben ik twee dagen te laat, ik hoop dat je een hele leuke verjaardag hebt gehad, dus alsnog van harte gefeliciteerd! Heel tof dat je je verjaardag ook viert met ons, door dit gave beautypakket weg te geven. Er zitten heel veel dingen in die ik super leuk vind, dus ik doe zeker mee! Ik volg je op Bloglovin en ook heb ik dit artikel geliked. Ook volg ik je op Twitter (en heb ik een tweet geplaatst, dit is de link: https://twitter.com/MyrtheHoekstra/status/355302478801154049) en Instagram, en heb ik de facebookpagina van Oh Fashion geliked. :)

 • Hey Evelien! Van harte gefeliciteerd en ik HOOP dat je blog nog lang blijft bestaan want ik heb er al een tijd lang veel plezier van en ik vind je blog echt ontzettend leuk!! En ik hoop dat je nog veel leuke dingen zal meemaken in je leven en ik zal je overal bij steunen xx HAPPY BIRTHDAY

 • Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en vergeet niet jezelf een spa-moment te geven en jezelf te verwennen met heerlijke beautyproducten terwijl je dit beautypakket uitdeelt aan één van de deelnemers :)

  Ik volg je en ben de 45ste liker. Ik volg je op Twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/355573924651728897
  Ik volg je op Facebook en ik volg je op Instagram onder de naam Arianne731

 • Nog van harte gefeliciteeeeeerd! :yay: Dat er nog vele jaren mogen komen (om te bloggen natuurlijk ;) ) Echt een toppakketje, dus ik doe zeker mee! Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked! Ik volgde je al op twitter en hier is mijn tweet: https://twitter.com/xlittletinygirl/status/355613258260033536

  liefs ♥

 • oops ik had nog niet mee gedaan! volg je ofcourse en ga het nu liken :$

 • Super leuk! Ik doe heel graag mee! Ik volg je al op bloglovin en heb dit artikel geliked. Van harte gefeliciteerd! En op een originele manier: Zhu ni shengri kuai le!! = Happy birthday!! = Gelukkige verjaardag!! Dat is pin yin van de Chinese karakters of anders gezegd de alfabetische versie van de Chinese karakters! Dit is dus ook hoe je Chinees moet typen op digitale apparaten :D Uitspraak: tzoe nji shun re kwai lu! :D Ik volg je al op bloglovin en heb dit artikel ook geliked!

 • Gefeliciteerd!!
  Echt een superleuke actie!
  En als verjaardagswens zou ik een heerlijk relaxt dagje wensen als ik jou was!
  Sauna, pedicure, manicure, enzovoorts. Alles erop en eraan!
  Liefs x

 • Waanzinnig gefeliciteerd met je verjaardag, eet maar lekker veel taart en laat jeheerlijk verwennen het is maar 1 maal per jaar JOUW feestje!!! Te gekke aktie ik doe dus zeker even mee, like bloglovin, follow op twitter en natuurlijk even de tweet geplaatst, ook op facebook even de post gedeeld, ga heeeel hard duimen voor dit heerlijke pakket, groetjes Natasja

 • Super leuk ik doe mee! Je bent nu niet meer jarig, maar ik hoop dat je alsnog een hele leuke da g en verjaardag heb gehad! Heb verder alles gedaan xx

 • =D Alsnog van harte gefeliciteerd met je 26ste verjaardag!!!

  Heb ook even je Bloglovin geliked en het bericht daar geliked en gedeeld. Heb ook de Facebookpagina van Oh Fashion geliked en ook daar het bericht geliked en gedeeld. En nu maar duimennn!! :spin:

  Xx

 • Ik doe ook zeker mee! Ik ben dan wel een beetje laat met feliciteren maar bij deze doe ik het toch nog even:
  Ik wens je een géweldig jaar toe met veel notclean eten #ongezond #notclean #zobenje en vooral veel leuke dingen waar je #dankbaar voor kan zijn. Ghehe :heart:

 • zou zoooooo mooi uitkomen voor me moede der verjaardag heb het echt nodig !! super gaaf pakket !

 • Beter laat dan nooit!

  Er is er eentje jarig, van harte lieve meid, ik wens jou een dag toe vol met gezelligheid.
  Er is er eentje jarig, het is de hoogste tijd, voor taarten en ballonnen, van harte lieve meid!
  https://www.youtube.com/watch?v=36cquJ881xY (vanaf +/- 11 sec)

  Ik doe mee! Like nr 54 op bloglovin en ik volg je daar. Ik heb de tweet gestuurd (https://twitter.com/Deesje19/status/360395575163756546). Ik heb je verzoek tot volgen op instagram gestuurd (desireemanon). En heb je facebookpagina geliked (Desiree Den Breejen).

 • HAPPY BIRTHDAY!!!!!! ik wil je een hele fijne verjaardag wensen, met goede vrienden, familie geluk blijdschap enz.:D ik heb alles natuurlijk gedaan wat moest! je bent echt super gaaf!!!!!I LOVE YOU en je website…..
  ik hoop dat ik win ik wil het als kado aan mn beste vriendin geven. XXXXX en nogmaals een super verjaardag! bay :D

 • :D heyyy nog ff een vraag als ik of iemand anders bv. wint wordt diegene dan gemaild of….?

 • Ik heb alles gedaan wat moest en heb ook je facebookpagina geliked en je op instagram gevolgt ik hoop dat je mij kiest i love you xx

  Inne.scheyltjens@gmail.com

 • Ik heb alles gedaan wat moest en heb ook je facebookpagina geliked en je op instagram gevolgt ik hoop dat je mij kiest i love you xx
  Happy birthday to the best person in my life x

  Inne.scheyltjens@gmail.com

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker