Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ben dól op de producten van I Love.. Cosmetics. Om jullie wat meer kennis te laten maken met dit goddelijke merk, verloot ik vandaag een travelkit van de geur Calypso Dreams. Dit is een héérlijke lijn, ruikend naar een cocktail van citrus en passievrucht. Deze set is niet alleen ideaal voor onderweg, maar ook gewoon om thuis lekker alles uit te proberen. Ik weet zeker dat je verkocht bent, als de geur eenmaal hebt geroken!

In dit pakket zit:
– Shampoo (100 ml)
– Conditioner (100 ml)
– Bath & Shower Creme (100 ml)
– Bodylotion (100 ml)
– Lipgloss (15 ml)

1. Laat een reactie achter onder dit artikel. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen!
2. Vertel waarom jij dit pakket wilt winnen!
3. Volg me op Bloglovin en like deze post. (optioneel, voor één extra kans)

Op 21 oktober wordt de winnaar gemaild, en de voornaam wordt bekend gemaakt in het artikel met daarin alle winnaars. Bezoekers uit Nederland en België kunnen meedoen met deze winactie.

47 Responses to Winactie dag 4: I Love.. Calypso Dreams pakket

 • Wat een mooi pakket! Ik wil deze producten wel een keer proberen, dus daarom doe ik mee :) Ik volgde je al bloglovin en zal het bericht liken zodra het op bloglovin staat!

 • Oooh dit is een mooi setje! Ik heb een vriend in het buitenland dus dit setje zou ik dan meenemen en daar laten bij hem. Dan heb ik mooi dezelfde geuren/soorten bij elkaar. Loving it! =D

 • Superleuk!
  Ik heb zelf ook al veel goeds gehoord over de producten van ‘I love…’ maar ik heb nog nooit de kans gehad om ze uit te proberen. Daarom doe ik graag mee. De geur lijkt me geweldig en met zo’n travelsetje kan je alles eens proberen.
  Ik heb dit artikel geliked op Bloglovin.
  xoxo

 • Ik doe zeker mee!
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht al geliked (zoelouwerse)
  Ik wil heel graag winnen omdat het pakketje er ten eerste heel leuk uitziet, en ten tweede omdat ik de producten supergoed kan gebruiken. Alles gebruik ik wel dagelijks (oke shampoo en conditioner om de dag) maar ik vind het heerlijk om mezelf even te verwennen met geurtjes als ik aan het douchen ben na een lange dag!
  x

 • haai :$ ik wil heel graag hieraan mee doen. Ik heb het merk nooit uitgeprobeerd, maar ik kan vanaf hier al ruiken dat het goed spul is. Ik heb alles gedaan om meer kans te maken.Nice winactie!

  Groetjes!! =D

 • Ohh dat klinkt lekker, ik doe mee! Lijkt mij heerlijk om hiermee te ontspannen :D

 • Hoi! Als eerste, wat een leuk pakket! Ik kende de I love… producten wel maar ik heb ze nooit zelf gehad! Deze lijkt me super lekker ruiken en ik zou het pakket wel willen proberen, daarom doe ik mee! :) X

 • Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit merk nog niet ken, daarom lijkt mij de dit DE kans om dit merk en deze producten te leren kennen.:) x

 • Gaaf! Ik doe uiteraard graag mee aan deze leuke winactie. Ze staan al een zeer lange tijd op mijn verlanglijstje, ben er eigenlijk alleen nooit over uit welke ik precies graag wilde hebben. Deze Calypso geur lijkt me echt heerlijk!! Dat is voor mij de reden waarom ik dit pakketje zou moeten winnen:D.

 • Oehhh,zo leuk! Ik doe zeker mee. Ik heb nog noooit wat gewonnen :( en deze producten ruiken echt zooooo ontzettend lekker altijd!

 • Heey,

  Ik doe graag mee omdat ik dit product nog helemaal niet ken, ken het merk zelfs niet eens * schaam, schaam* en ik vindt het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen. Ben benieuwd of mijn droge huid hier tegen kan :)

  Mijn mail is: k.buining@hotmail.nl

  Liefs.
  Kim

 • Jeetje Evelien,het regent echt winacties en elke keer ook zo’n leuke! Ik ga weer een kansje wagen. Ik zou heel graag kennis willen maken met deze producten, heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd! Een goede reden om deze travelkit te winnen is het feit dat ik sinds kort een nieuwe vriend heb en elk weekend bij hem ben. Om dan ook daar heerlijke producten te gebruiken is natuurlijk ideaal. Ook nog eens een goede reden om vaker samen te badderen ;) :p
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit artikel geliked!

 • Ik doe mee! Eigenlijk omdat ik gewoon nog opzoek ben naar producten die ik graag als vast product wil hebben, en oh gooooood! wat hou ik van deze geur, haha!

  Liefs Bo

 • Wat leuk! Hele leuke spulletjes :). Ik wil mezelf wel weer is lekker verwennen, dus het lijkt me heerlijk om het te winnen! Na al die drukke weken school haha…

  Liefs, Yasmine

 • Nu de herfst en de winter er weer aankomen is het weer tijd uitgebreid de badkamer in te duiken……..daar komt deze set heeeeeeeeeerlijk bij van pas! En als ik eindelijk uitgebreid in bad lig, maakt het mij echt niet meer uit of het buiten wel of niet regent:)

 • Wauw, wat een mooi setje! Ik heb de oranje douchegel (tweede van rechts) in een grote fles, maar ik ben echt heel benieuwd naar de andere geuren. Ik hou van dit merk!

 • Leuk zeg! Ik zou dit pakket heel graag uitproberen
  Het ziet er zo schattig uit, ik ben super benieuwd naar de producten
  Ik geloof je meteen over de heerlijke geur
  Ik volg je op bloglovin (riannx) en heb dit artikel geliked :)

 • Leuke winactie! Ik wil dit pakketje winnen omdat citrus en passievrucht enkele van m’n favo geuren zijn en het me superhandig lijkt dan dit heerlijke setje op reis te kunnen meenemen (ipv kliederen met grote flessen shampoo proberen overgieten naar kleine flesjes etc..) :D Ik volg je ook op bloglovin’ en likete het bericht!

 • Ik kan het niet laten om hier niet aan mee te doen. De geuren zijn geweldig en ik zal zeker graag een keer een pakketje van dit merk willen proberen. Ik vind Citrus & Passievrucht echt van die typische najaarsgeuren. Heerlijk! Ik volgde je al een tijd op bloglovin & heb het artikel geliked! :)

 • Zou super graag willen winnen want het lijken me super fijne producten, en wil wel een keer wat nieuws proberen :)

 • Dit vind ik weer een erg leuke winactie! Ik wil graag meedoen en ik zou dit pakket willen winnen om lekker te douchen :lol:. Ik douche graag ‘s avonds na m’n werk om even lekker te ontspannen en daar helpt een lekker douchegel wel bij.

  Ik volg je ook via bloglovin!

 • Leuke winactie! Ik volg je allanger op bloglovin en heb dit bericht ook geliked. Ik heb nog mooiy producten van i love.. Gehad dus het lijkt me leuk om deze uit te proberen, ze lijken me ook echt heerlijk! Xoxo

 • Opnieuw een leuke winactie! Doe er dan ook met alle plezier aan mee :D Eerlijk gezegd kende ik voor dit artikel de i love… cosmetics nog niet. Zoals je erover verteld lijkt het me een heerlijk product om ‘het zomers vakantiegevoel’ in mijn douche aan te wakkeren en bijgevolg zorgt voor ontspanning tot gevolg. Dit zou zeker voor mij een aangename ervaring zijn na een uitputtend dag school en net voor het werk. Mijn dag zou er met andere woorden al een heel stuk ‘fleuriger’ maar vooral ‘geuriger’ uitzien.
  Ik volg je via Bloglovin’ en heb dit artikel geliked!

 • Oh wat lijkt me dat lekker. Ik doe mee. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik wel een frisse oppepper kan gebruiken in deze donkere tijden. Ben net mijn baan kwijt dus ik zit in een dipje.
  Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 • Oh, dat lijkt me zo lekker! Ik heb nog nooit producten van I Love… gehad, dus dit is een goede reden om te testen haha =D

 • Ik doe mee! Ik wil graag winnen omdat het pakket heel leuk is, hihi! En ik kan wel een verwenmomentje gebruiken – school is killing me.

 • :heart: Ik doe heel graag mee! Ik zou het heel graag eens proberen

 • Ik doe heel graag mee omdat ik :heart: ben op citrus en passievrucht luchtjes en omdat ik altijd heel graag kleine producten meeneem als ik op reis ga. En omdat mijn zoontje al die kleine flesjes net zo leuk vind als ik en er net zo graag aan ruikt.
  Ik volg je via bloglovin en ben de 25e liker van dit artikel

 • Super leuk, ik doe mee! Heb alles gedaan (: Deze producten lijken me zo lekker ruiken, ben echt dol op geuren van cocktails enzo ^^

 • Lookin’ gooood! Ik ken deze geur niet, maar ik heb van I love… al wel eens de meloengeur bodylotion gehad en op dit moment gebruik ik de Blueberry douchegel, die helaas al bijna op is haha :( ben heel benieuwd naar deze geur dus zou graag willen winnen! En ik volg je op bloglovin en like dit bericht. Good luck allemaal!

 • Ik doe mee, en heb het bericht geliked :)

  Waarom ik deze wil winnen? omdat als ik deze producten gebruik ik weer eventjes terug kan denken aan warme zomeravonden, in plaats van deze stomme regen :spin:

  XX

 • leuke actie! ik doe niet mee, maar wil iedereen die meedoet heel veel succes wensen

 • WAUW, super! :D

 • Ik doe graag mee. De verpakkingen zijn echt leuk! Ik ben heel benieuwd hoe ze ruiken! Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked.

 • Als ik de woorden ‘heerlijk ruikend, passievrucht en verwenpakket’ lees wordt ik meteen helemaal vrolijk(: Ik vind het trouwens heerlijk om thuis van alles uit te proberen, hele leuke actie :)

 • Wauw het ziet er heel vrolijk en fruitig uit. Ik word alleen al vrolijk bij het zien van dit pakketje, laat staan dat ik het gebruik.
  Ik volg je op Bloglovin en heb geliked! Mijn email adres is: arianne731@hotmail.com

 • HMMM! cocktail!!! hihi Super lekker. Dit pakket doet me denken aan de zomer. Super leuk want ik mis stiekem de zomer nu al. Al kan ik niet wachten tot de sneeuw er is. Leuk spelen in de sneeuw met mijn lieve nichtje. Zou dit pakket wel willen winnen om mij lekker eventjes het zomer gevoel terug te geven.. heerlijk in de zon met een cocktailtje?? Wat in dit geval een cocktailtje in mijn haar zou zijn in de douche! haha Wat een leuk pakket zeg! Overigens vind ik al je winacties super leuk.
  Ik ga WEER duimen! haha succes iedereen.
  Leuke winactie weer. Dankjewel Heb zoals bij iedere winactie alles weer gedaan wat ik kon doen om te winnen.

 • Ik heb weer alles gedaan ook de extra kans! Ik wil dit verwen pakket graag winnen omdat het natuurlijk heerlijk is om jezelf te verwennen nu de koudere dagen weer voor de deur staan! En ik ben heel benieuwd naar dit merk want ik kende het tot nu toe nog niet! Fingers crossed dus!

 • heeii , ik heb alles gedaan. ik zou graag willen winnen omdat het me super leuk lijkt om een unboxing te dorn. en ik wil I love… graag uitproberen ik wil graag weten waarom jij het een godelijke merk vind, ik kwam vorige week op je blog en je blog is super ;) liefs x

 • Artikel geliked op bloglovin.
  Naam van de producten deden me in eerste instantie denken aan de calippo cola ijs. Oeii lekker, maar zag dat dit daar helemaal niets mee te maken heeft :P. Ik zou hem graag willen hebben, omdat het zo een schattig stuk is. Ziet er heel fris en fruitig uit. Net om op te eten.

 • Zoals sommige ook al zeiden, het deed me denken aan de Calippo ijsjes, haha! Ook die gele en oranje kleuren :) Ik volg op Bloglovin en heb dit bericht geliked.

 • Wat een leuk setje! Ik doe mee omdat het
  1. Een leuk setje is
  2. Als ik het gebruik heb, ik lekker daarna ruik.
  3. Ik wil al een tijdje graag wat van de I love.. producten, en dan zou dit een mooie kans zijn!

  Ik volgde je al op bloglovin, en ‘t artikel had ik ook geliked :) xoxo

 • Wauw! Wat een geweldig pakket! Zou het heel graag eens proberen

 • Ik ken dit merk nog helemaal niet, ben erg benieuwd! Heb stap 3 ook gedaan. :)

 • wauw wat een leuk pakket, ik ken het merk niet en zou het graag willen proberen, ook word ik nog geopereerd en dan is zo’n pakket waar alles in zit wel super handig

 • Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it ;) I’m going to revisit yet again since I book-marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker