Tekstgrootte: groter / kleiner

– dit is een artikel geschreven en mogelijk gemaakt door Kaspersky Lab –

Ondanks de crisis stijgen de online aankopen. Uit het jaarlijkse onderzoek van PostNL blijkt dat het aantal online aankopen door Nederlandse consumenten met 7 procent is toegenomen ten opzichte van de eerste zes maanden van 2011. Nederlanders bestelden in de eerste helft van 2012 gemiddeld 5 keer iets online. Dat is veel!

Online shoppen is natuurlijk erg handig maar is jouw computer optimaal beveiligd tijdens het shoppen? Heb jij al een virusscanner die jou helpt je computer te beveiligen in 2013? Op het internet wemelt het namelijk van de gevaren waarvan je je misschien niet bewust bent. Diefstal van financiële gegevens staat bij cybercriminelen bovenaan de lijst. Vooral het slordige gebruik van creditcardgegevens zorgt ervoor dat veel internetgebruikers een makkelijke prooi zijn voor cybercriminelen. Deze nieuwe virusscanner van Kaspersky Lab geeft je optimaal advies om de veiligheid van je computer te verbeteren. Daarnaast biedt dit pakket beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat je veilig bent tijdens het online bankieren, werken, winkelen, surfen of wanneer je een bezoek brengt aan sociale netwerken.

Met Kaspersky Internet Security 2013 beveilig je alles wat je lief is – zoals je foto’s, muziek en documenten, maar ook je kinderen – tegen virussen, Trojaanse paarden, spam, hackers en meer. Dankzij de automatische beveiligingsfuncties van Kaspersky Internet Security 2013 is het beschermen van je pc nu heel eenvoudig.

Wil jij het komende jaar onbezorgd winkelen en bankieren? Of wil jij iemand dit kerstpresentje cadeau doen? Wij mogen het complete softwarepakket van Kaspersky t.w.v. €49,95 weggeven voor onder de kerstboom, dus doe mee en win!

Meedoen is simpel: vul hieronder je gegevens in. Vul ook je adres in, zodat ik deze meteen heb en niet daar op hoef te wachten na afloop, want het Kaspersky pakket dan kan direct naar je verstuurd worden zodra de winactie is afgelopen. Zo ligt hij nog met Kerst onder de kerstboom! Je adresgegevens kunnen alleen door mij gezien worden, en worden verder niet doorgestuurd of wat dan ook!

De winnaar van aan het einde van deze week gemailed! Succes allemaal!

Winactie is gesloten en de winnaar heeft bericht ontvangen.

4 Responses to Winactie: Kaspersky Lab geeft een kerstcadeau weg!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker