♥ Kerst winactie! 5x pakketten van The Body Shop ♥

Eindelijk, het is zo ver! De winactie waar ik jullie een paar weken terug lekker mee maakte, staat nu online :wink: Voor diegene die het niet hadden mee gekregen op Twitter of Facebook: van The Body Shop mag ik vijf pakketten weggeven. Ik mocht deze zelf samenstellen, dus na lang wikken en wegen besloot ik twee cadeausets in het pakket te stoppen: eentje met producten van de Glazed Apple lijn, en eentje met producten van de Vanilla Brûlee lijn.

In het pakket zitten de volgende producten:

 • Glazed Apple Tin of Treasures t.w.v. €20,00 met daarin:
  Glazed Apple Shower Gel 60ml
  Glazed Apple Body Butter 50ml
  Glazed Apple Body Lotion 60ml
  Glazed Apple Body Polish 75ml
  Green Mini Crinkle Bath Lily

 • Vanilla Brûlee Tube of Treasures t.w.v. €20,00 met daarin:
  Vanilla Brûlée Shower Gel 250ml
  Vanilla Brûlée Body Butter 50ml
  Vanilla Brûlée Body Polish 75ml
  Cream Mini Crinkle Bath Lily

Wat moet je doen om kans te maken?

 • 1. Laat een reactie achter onder dit artikel. Laat een geldig e-mailadres achter!
 • 2. Vertel wat jij het leukste vindt aan Oh Fashion. Is er eventueel iets wat je graag meer wilt zien volgend jaar?

  Voor extra kansen:

 • Volg Oh Fashion op Bloglovin en like/save dit artikel. (+1)
 • Volg Oh Fashion op Facebook. (+1)

De winactie loopt tot 1 december 12:00. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, welke online zal komen op 1 december, om 19:00. De winnaars ontvangen direct een mailtje, en worden verzocht binnen één week hun adresgegevens terug te mailen. Indien dit niet gebeurd, ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. De winnaars worden willekeurig gekozen via Random.org. Deelnemers uit België mogen ook meedoen!

Ik wil The Body Shop ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze enorm gave winactie. Jullie zijn de beste!


SUCCES!! :haha:

179 REACTIES

 1. OH MY GOSH, liefde voor TBS <3 Wat een gave winactie Evelien, heerlijk! Ik doe graag mee voor een keertje.
  Ik volg je al op bloglovin en heb deze winactie ook geliked. Ik ben natuurlijk ook al FB fan met de naam Kirsten Ooms.

  Wat ik zo leuk vind aan Oh Fashion is dat je zoveel aandacht steekt in je artikels en er ook echt research naar doet voor informatie die klopt. Dat vind ik heel mooi om te zien en eigenlijk vind ik alle reviews gewoon wel erg leuk om te bekijken!

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten, vandaar dat ik een gokje waag.
  Liefs <3!

 2. Ik volg je nu al een tijdje en zie je steeds meer groeien.. Je foto’s zijn echt fantastisch, je bent erg inspirerend en het leukste vind ik toch je enorme stash van lush! ik neem dagelijks wel een kijkje op je blog.. Doe daarom ook graag mee met de winactie en ben echt heel benieuwd naar een van de geuren. Ik volgde je al op bloglovin heb het even een like gegeven en de rest volg ik je ook allemaal op! succes meid en leuk dat je dit mag doen x keep up the good work skinbysha@gmail.com

 3. Ik wil natuurlijk veel meer lezen over The Body Shop en natuurlijk Lush.
  Ik vund het ook leuk om te lezen hoe je looks maakt met make-up.
  ik volg je al op fb en op bloglovin

  Xx

 4. :yay: Wat een leuke actie zeg! ik doe graag mee!
  Ik ben zelf nogal fan van je bodyshop en lush reviews. Een eerlijke review is bij jou goed te vinden.
  Ik zou het zelf erg leuk vinden om volgend jaar ook wat meer looks te zien met nieuwe TBS producten! en wellicht iets een keertje over maskers? vind ik zelf altijd erg leuk!
  Ik heb alle andere dingetjes ook al gedaan om mee te doen aan je leuke winactie!
  liefs,
  Jamey

 5. Deze winactie is gewoon echt wauwww!! <3 Ik doe heel graag mee! De Glazed Apple producten lijken me echt hemels! Ik heb al de body butter ervan geroken en ik moet en zal die geur hebben haha! Ik vind het allerleukste op je blog dat je zoveel over fashion plaatst!! xD (Nee dat is natuurlijk een grapje hahaha) Ik vind je artikelen altijd heel eerlijk en ook je schrijftstyle vind ik geweldig! Ook de informatie die je geeft maakt wel dat je meer moeite doet dan de meeste bloggers en dat vind ik top. Wat ik graag meer wil zien volgend jaar.. ik zou gewoon doorgaan op deze manier en blijven doen wat je leuk vindt! Ik volg je trouwens ook nog op bloglovin en facebook :D

 6. Jaaaa natuurlijk doe ik mee! Ben tenslotte door jou tbs fan geworden hihi!
  Ik vind je schrijfstijl helemaal leuk! Ik lees met veel plezier en vind alles altijd leuk en interessant!

  En offcours volg ik je!

 7. Wat een heerlijke winactie! Wat ik het leukste vind aan Oh Fashion? De diversiteit en persoonlijke touch van de artikelen en dat je die niet vaak bij andere blogs tegenkomt. Als ik jouw artikelen lees, lees ik vaak ook echt iets nieuws en dat spreekt mij enorm aan. Ga vooral zo door!
  Ik volg je op BL’ en FB, en heb het bericht geliket en gedeeld.

 8. Ik doe graag mee
  Je lush reviews vind ik erg leuk
  Eigenlijk alles wel
  In 2015 gewoon zo doorgaan ;)
  Ik volg je op bloglovin’
  Ik like je op fb
  Ik deel deze actie ook even
  X sjanine

 9. Wauw, wat een fantastische winactie! Ik heb al het mogelijke gedaan, ook de dingen om extra kans te maken! :-)
  Ik ben dol op producten van The Body Shop en hun Kerstcollecties vind ik altijd ontzettend leuke cadeauverpakkingen hebben.
  Wat ik zo leuk vind aan je blog is dat hij goed geschreven is, met mooie foto’s en over gevarieerde onderwerpen gaat. Ik lees zelf het liefste reviews van allerlei producten maar ik vind dat je als eigenaar van een blog moet schrijven over alle onderwerpen die je interesseren. Dat straal je ook uit op je lezeressen en zo wordt iedereen er blij van! :-) Doe vooral zo verder!

  Veel succes iedereen! x

 10. Supergave winactie! TBS is echt mijn favo winkel, like ever.

  Als eerst kwam er: ‘ je opgemaakt artikelen’ in me op, maar stiekem. vind ik die bij alle bloggers het allerleukst. Wat ik het leukst aan JOU blog vind is dat alles wat je reviewt e.d. zo lekker betaalbaar is. Ik heb bijvoorbeeld heerlijk zitten kwijlen bij het lezen van je sweater-artikel :happy:

 11. Hi Evelien, wat een super winactie. Wauw! Ik doe graag mee dit keer.

  Wat ik zo leuk vind aan jouw blog? Ik denk voornamelijk al het enthousiasme wat je er in steekt, je kan oprecht zien dat je het leuk vindt. Daarnaast vind ik je Lush-liefde ook fantastisch, jeetje wat heb jij veel (al snap ik best dat je het niet kan weerstaan!). Als ik informatie zoek over iets van Lush, en vaak ook van TBS, dan weet ik dat ik hier terecht kan.

  Daarnaast heb ik overigens ook de extra stappen ondernomen. :)

 12. Vet leuk!!! Mij lijken beide lijnen wel leuk, heb ze helaas niet geroken (geen body shop in de buurt) maar als ik de appelgeur zou winnen, zou ik deze aan mijn nichtje geven en als ik de vanillelijn zou winnen, zou ik die zelf houden. Mijn nichtje haaaaaaat namelijk vanille, zelfs van een geurkaas gaat ze bijna over haar nek haha. Ik daarentegen vind het een heerlijke geur :). Beide situaties is win-win.

  Goed, wat ik zo leuk vind aan Oh Fashion is dat je veel low budget dingen reviewt. Ook het Action overzicht vind ik zo onwijs handig. Ik ken geen andere blog die dit doet! Je foto’s zijn leuk en ja, de hele site straalt een vriendelijke sfeer uit. Ik kom hier graag :) Hmm en wat ik meer wil zien…misschien meer reviews van blushes en lippenstiften… I’m a sucker for those xD

  Ik zou zeggen ga zo door! Ik volg je al geruime tijd op facebook.
  xxx

 13. Wat een geweldige win actie! Dank je wel Evelien en dank je TBS….. Ik waag zeker mijn kans!
  Wat ik zo leuk vind aan je blog, je stijl van bloggen is anders en origineel dan andere blogs.

  Verder volg ik je via bloglovin en facebook!

  Succes aan iedereen die meedoet! ;)

 14. Heeeey

  Hoe kan je nou vragen: wat vind je het leukst? Je kan beter vragen wat vind je minder leuk dan zijn we veel sneller klaar :) maarja om toch maar antwoord te geven: de reviews zo heb ik al heel veel producten door jou gekocht waar ik by the way ook heeeele blij mee ben :) ook ben ik door jou jaloers op jou lush verzameling geworden :love: Ik hou erg van de bodyshop maar ik heb niet echt geld genoeg om er veel van te kopen.
  Wat ik meer wil zien? reviews over lippenproucten ik ben echt ‘verslaafd’ daar aan

  Ps ik volgde je al op bloglovin en insta

 15. Wat een gave winatie! Ik doe graag mee. Ik vind Oh Fashion erg leuk door de manier waarop jij schrijft. De reviews komen eerlijk en oprecht over en lezen lekker weg. Ook vind ik de producten die voorbij komen erg mooi en interessant. Ik volgde je al op bloglovin en heb dit bericht geliked. Ook volgde ik je al op Facebook. xx

 16. Hoi
  Ik doe graag mee met de winactie en volg je via bloglovin en geliked
  Wat ik zo leuk aan je blog vind is je schrijfstijl . Ook ben ik vaak benieuwd naar de action musthaves en de tips van folderacties.
  Succes iedereen

 17. Eigenlijk doe ik nooit mee aan winacties. Maar deze producten lijken me zo fijn. Dat ik dacht laat ik eens een gokje wagen. Ik lees je artikelen graag maar vindt je humor toch echt wel het leukste. Voor volgend jaar ga zo door en wie weet wat er op je pad komt.
  Ik kan niet wachten tot 1 december.

 18. Yeaaaaaaahh wat een super toffe winactie! Ik doe mee en ik volg je al een hele lange tijd. Ik vind het heel erg leuk dat je site zo lekker persoonlijk is. Je bent een super leuke meid en ik vind je reviews altijd erg eerlijk. Ben ik op zoek naar een review van Lush of TBS, dan neem ik meteen een kijkje op je site.

  Ik vind het erg fijn dat je ook veel low budget dingen reviewt, dus blijft dat vooral doen. Voor de rest vind ik je een hele leuke meid en ik vind het erg mooi om te zien dat je site zo groeit! Leuk om je ook eens in het echt gezien te hebben yeahh. Ik waag even een kansje hihi :inlove: Oh en je foto’s vind ik echt zo mooi de laatste tijd. Ga zo door met je foto’s! Ik zou wel weer wat meer aparte dingen willen zien zoals van E-bay! Vind ik altijd erg leuk om te lezen!

 19. Wat een super leuke winactie!
  Ik doe niet snel mee aan winacties maar deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan!
  Ik volg je al een tijdje op instagram omdat ik helemaal gek ben op je lush stash en daardoor zelf ook al producten daarvan heb gekocht! Tuurlijk ben ik je ook nog even op facebook gaan volgen

 20. Superleuke actie! Vooral naar de vanillelijn ben ik erg benieuwd. Ik doe graag mee, ik volg je ook op bloglovin (Marit107) en heb het artikel geliked. Het leukste aan je blog vind ik dat we ongeveer dezelfde smaak qua merken hebben. Hierdoor ontdek ik via jou nieuwe dingen of zie ik een goede review van iets waar ik ook geïnteresseerd in ben. Ik vind het ook super dat je ook een ruilgroep hebt opgezet.

 21. Waaaauw super actie! <3 The Body Shop!!
  Het leukste aan Oh Fashion vind ik de mooie roze kleuren en de vele reviews.
  Ik zou het leuk vinden om volgend jaar meer nagellak te zien en stashfoto's :)
  Ik volgde je al op FB en Bloglovin, heb wel het bericht daar geliked.

  Nu ga ik heel hard duimen!

  Liefs,

  Demi

 22. ah wat een leuke winactie Evelien ! ;)
  ik denk wat ik het meest waardeer aan ohfashion is je humor, en dat we de liefde en interesse delen (hebben we toch nog wat gemeen naast onze namen) voor lowbudget en de merken zoals bijvoorbeeld lush en the body shop. Ook heb ik door je action musthaves al zoveel koopjes kunnen scoren dus thanks! ehm wat ik zelf nog meer zou willen zien is denk ik aparte dingen dus bijvoorbeeld gescoorde dingen via ebay ook ben ik best wel geïnteresseerd in je haar en hoe je ermee omgaat enzo want meid je kleur :inlove: !
  Iedereen veel succes! En Evelien je bent super op pad dus blijf zo doorgaan en dan komt het helemaal goed!

  ps Ik volgde je al via Facebook en Instagram en inderdaad vond ik bloglovin toch wel een slimme toevoeging !

  Liefs Evelien :wink:

 23. Leuk! Ik doe mee! :)
  Wat ik het leukste vind aan Oh Fashion? Oh Fashion is lekker ‘jij’. Het straal Evelien uit en dat vind ik leuk! Je hebt unieke artikelen met leuke (niet altijd standaard) producten. Je reviews zijn eerlijk en compleet en tegelijkertijd lekker leesbaar. Ook je artikelen over eBay lees ik altijd graag, heb altijd weer een dosis eBay inspiratie haha. Lekker door blijven gaan, ik lees je blog erg graag. :)

 24. WAUW ! wie wilt dit nou niet winnen ?!
  Het leukste van Oh Fashion en de reden waarom ik terug kom is de handige online shop lijst ! Ook vind ik je foto’s echt pracchttig ! (stiekem een beetje jaloers haha). Misschien is het leuk om volgend jaar meer met een look of the day te doen ?

  Ik heb alles gedaan, incl. de extra winkansen !

  Liefs, Shelley

 25. Leuk, ik doe mee! Bodyshop is awesomee, haha!

  Het leukste aan Oh Fashionvind ik je manier van schrijven. Je schrijft erg leuk en dit lees ik ook erg graag!!

  Liefs

 26. Ik doe heel graag mee! Ik vind de beauty artikels nog altijd het leukste omdat daar ook vooral mijn interesse ligt. Wat ik trouwens ook super vind aan jouw blog is de galerij met de swatches, superhandig! Ik volg je via bloglovin’ en Facebook.

  x

 27. Wat een onwijs toffe actie!! Ik doe zeker mee :) Wat ik zo leuk vind aan jou blog is dat je ‘andere’ artikelen plaatst dan de meeste standaard (grotere) blogs; van ebay shoplogs tot action musthaves (allebei niet goed voor mijn portomonnee haha).. En verder word ik door jou blog heel erg nieuwsgierig naar lush artikelen ;) Ook je product foto’s zijn altijd mooi en het lipstick swatches overview en het tabblad “voor jou” vind ik tof! Als ik je tips mag geven voor volgend jaar.. misschien meer youtube filmpjes? Ik vind het zelf altijd erg leuk om filmpjes te kijken op een blog :) Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra’s.. nu ga ik heel hard duimen :yay:

 28. Super leuke winactie! :)
  Ik doe graag mee!

  Ik vind je blog al heel leuk, maar ik zou een wekelijks kijkje in je leven (aan de hand van foto’s van de afgelopen week bijvoorbeeld) leuk vinden. Maar je blog is nu ook al top hoor ;)

  Als extra volg ik je op bloglovin en heb ik dit bericht geliked.

 29. Wat lijkt het mij heerlijk om mezelf te verwennen met die producten! Ik hou enorm veel van je bodyshop, het ruikt allemaal heavenly good! Ik vind je blog super leuk en interessant, je beautyartikelen spreken mij het meest aan. Ook vind ik je reviews leuk en eerlijk om te lezen. Al met al, gewoon zo door blijven gaan!

  Xx

 30. Alsof je nog moet vragen of ik mee doe, natuurlijk! Ik lees je blogposts heel graag omdat ik je gewoon super tof en eerlijk vind, ik hoef mij nooit zorgen te maken dat je onwaarheden neerzet. Dat is gewoon super tof en natuurlijk hoop ik dat we snel ook nog even een drankje kunnen doen in de polder ;). Echt super tof dat je dit samen met TBS kan organiseren. De producten zien er allemaal super tof uit. Nu is het hopen en duimen dat ik één van de vijf ben. xxx Lucinda

 31. Olla!!!

  Ik wil zekerweten meedoen aan deze actie. I’m in love with the bodyshop! Alleen jammer dat het best prijzig is. Maar die nieuwe geuren lijken me geweldig, vooral de appel, haha.

  Wat ik het leukste vind aan Oh Fashion??
  Ik denk de reviews. Het maakt mij vaak nieuwsgierig naar nieuwe producten en ik moet mezelf dan ook vaak tegen houden om hetnjet te kopen. Haha

  Veel plezier met het houden van deze actie.

  Xoxox kimmm

 32. Ohhh gaaf! Ik heb nog nooit iets van tbs geprobeerd.. ben zo benieuwd maar zit zonder werk dus moet nog ff geduld hebben

  Wat ik zo leuk aan je blog vind is dat je heel divers bent.. ook qua merken zo kunnen we alles zien en op ons verlanglijstje zetten
  Ga zo door! :)

 33. Leuke winactie !!!
  Het afgelopen jaar heb ik genoten van de overzichtjes van de musthaves in de Action. Omdat ik het reclame blaadje niet krijg, wist ik toch waarvoor ik even moest geen neuzen. Al zijn de aanbiedingen in België en Nederland niet altijd dezelfde, toch heb ik wondermooie koopjes kunnen doen op die manier :D Dank je !!!
  :happy: :love: :rock: :haha: :tongue: :smile: :yay:
  stephaniedegeeter@telenet.be
  Check op volgen op Bloglovin’
  Check voor volgen op Facebook ^^

 34. Gaaf winactie! Ik doe mee. Het leukste aan Oh Fashionvind zijn afwisselende artikels. Ebay cuteness met de links naar de verkoopsters. Gewoon alle artikels vind ik leuks

 35. Hey ik heb je blog ontdekt via bloglovin dus volg je al een tijdje daarop en like ook alles .
  Ik vind het leuk dat je veel reviews post maar ook wekelijks je action musthaves laat zien voor mensen met een niet te hoog budget , en zo kom ik ook te weten wat er allemaal in de action ligt omdat ik er niet zo vaak kom
  Lief dat je dit weggeeft
  X

 36. wauwie…echt een super actie. Ik doe heel graag mee. Ik volgde je al en waarom ik je blog zo leuk vind; je hebt veel variatie in artikelen. Ik vind ook elke keer weer je action artikel leuk waarin je aangeeft wat de aanraders daar zijn. Ga zo door, en ik waag een gokje.

 37. Hey ik heb je via bloglovin ontdekt dus ik volg je al een tijdje daarop en ik like ook al je artikelen
  Ik vind de reviews en de weekelijkse action updates leuk. Zo kom ik vaak te weten wat er allemaal id action ligt en voor de mensen met een niet hoog budget is dat ook wel leuk
  Superlief dat je dit weggeeft x

 38. Ik vind jouw oog looks geweldig en ik hoop die volgend jaar dus dan ook vaker te zien. Verder vind ik TBS geweldig spul hebben dus graag doe ik mee met de win actie. Ook op Facebook en geliked en ik volgde je al een tijdje via Bloglovin.

 39. Nou, ik volg je op BL en Facebook, en geliket en dit dat alles. 8D

  Ik vind het leukste aan deze site dat jij ook van Lush houdt. Daar word ik blij van. Wil ik meer van zien. Maar eigenlijk vind ik alles leuk, je blog is leuk uniek.

 40. Oei, ik zie dat ik niet de eerste ben die héél graag een kansje waagt, maar evengoed, doe ik natuurlijk graag mee! Het leukste aan Ohfashion vind ik de afwisseling in de artikelen, maar vooral je humor. Ik volg je natuurlijk ook op Twitter, en moet vaak om je tweets lachen wanneer ik ze voorbij zie komen. En lachen is gezond, net als appels;-) Dus mocht ik een van de gelukkige dames zijn, dan ga ik voor de Glazed apple. Ik wacht vol spanning af! En oh ja, ik volg overal!

 41. Wat een gave winactie, leuk dat je die mag doen van TBS!

  Wat ik leuk vind aan jou blog zijn de duidelijke reviews. Wat ik evt.leuk zou vinden om te zien zijn mss wat meer looks en wat filmpjes.

  P.s. ik volg je ook op facebook en bloglovin’

 42. Ik vind het altijd fijn om te lezen dat je blogt met plezier, en het niet doet voor de gratis spullen. Sommige blogs zijn advertentie sites voor van alles en nog wat geworden, Oh Fashion gelukkig niet! Blijf het vooral zo doen! Ik volgde je al op bloglovin en heb ook geliked. Veel succes!

 43. Hoi! Echt helemaal leuk deze actie. Bloglovin en facebook volg ik al natuurlijk! Ik houd helemaal van de body shop, het wordt telkens beter qua producten! Kwaliteit en mooie producten. De heerlijk nieuwe collectie ziet er super uit, om op te eten hihi! Oh, fashion is echt leuk omdat ze niet zoals veel andere sites alleen maar duren producten beschrijven die (ja oke) prachtig zijn maar wel in de 100derden euro’s lopen..Lekker budget maar met toch een leuke twist! Leuke dingetjes waarvan je denkt hé! dat kan ik goed gebruiken.. waar je zelf niet 1,2,3 aan denkt. Dus toppie! Liefs, Mieke (mvds0906@gmail.com)

 44. Heb pas sinds kort je blog ontdekt maar ik moet zeggen dat vooral je foto’s me heel erg opvielen want die maak je echt heel mooi! Ik vind zelf reviews en persoonlijke artikelen heel erg leuk! Ik doe graag mee met je winactie en heb de stappen die je vroeg gedaan! Veel blog plezier nog :D

 45. wow echt leuk ! da doe ik graag me! Wat ik leuk vind aan jou blog zijn de reviews, over alles. Ik ben blij om uw mening over producten te lezen

 46. Yes ik doe heel graag mee! Ik hou van je Lush kennis en liefde en daar mag je ook nooit mee stoppen. Ook volgend jaar zo mee doorgaan. Ik volgde je al op bloglovin’ en heb op het hartje geklikt en volg je blog nu ook feestboek. Privé volgde we elkaar al ^^

 47. Dudeeeeeeeeeeeee echt die apple :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
  ben een sucker voor alles met appel :yay:

  En lekker blijven schrijven hoe je schrijft, en vooral veel over Lush hehe you rock!!

 48. Ik doe graag mee! Ik volgde je nog maar net op BL maar ik vind dat je het heel professioneel doet met mooie foto’s. Als ik iets zou moeten kiezen om meer te zien dan zijn het de echte budget producten. Maar ik ben van mening dat je altijd moet doen wat je zelf het leukste vindt! Dat zul je namelijk terugzien in je blog!

 49. Wat een heerlijkheid! Ik doe graag mee met de winactie! Ik moet eerlijk bekennen dat ik Oh, Fashion net pas ontdekt heb (ik was aan het rondneuzen op bloglovin) dus ik ben nog een newbie maar ben zeker van plan om elke dag een kijkje te nemen.

 50. Oh, wat een heerlijke actie! Wat ik leuk vind aan Oh Fashion? Je enorme liefde en stash van Lush! Hihi :-) Nee, echt, als ik iets over Lush wil weten, kom ik eerst op jouw blog terecht hihi :-) Je schrijft verder ontzettend leuk en bent een lieve meid!

 51. Wat een leuke actie! Ik volg je op Facebook en heb je post via Facebook geliked! Ik vind je artikelen over de nieuwe aanbiedingen bij de Action altijd erg fijn om te lezen en door jou ben ik met de I Love Myself box in aanraking gekomen!

 52. Oohhh glazed apple. :inlove: :inlove: :inlove: die lijkt me zo fijn. Ik ben echt een appeltjes fan. Ik zit nog in mijn beauty no buy tot 1 januari dus ik waag graag een kansje.

  Wat ik zo leuk vind aan je site is je liefde voor Lush! Ik hou zelf enorm van Lush maar ben een nog grotere fan geworden door al je leuke artikelen.

  Ik volgde je al op Bloglovin en FB.

  Heel veel succes met je blog!

 53. Oooh wauw wat een super winactie, ik doe heel graag mee. Ik vind je reviews altijd erg goed en ook de foto’s erbij vind ik top. Ook vind ik het altijd leuk dat je de spulletjes van Action op een rijtje zet.

 54. Wat ontzettend gaaf dat je dit kan doen. Ik wil wel een kansje wagen. Mijn laatste product van The Body Shop is van de week op gegaan, dus ik kan echt wel weer wat nieuws gebruiken. En ja, van vind ik het leukste aan je blog. Ik volg je nog niet zo heel lang, maar toen ik hier voor het eerst kwam kijken werd ik gelijk aangetrokken door je schrijfstijl. Ik volgde al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked/gesaved. Ben je ook gaan volgen op Facebook.

 55. Waaaauwww, gave actie! Ik doe graag mee! Ik volg je nu ook via FB.
  Wat ik het leukste vind? Nou, op dit moment deze winactie?
  En verder heb je een hele leuke blog. Ga vooral zo door en doe het vanuit je hart, dan komt het altijd goed. :)

 56. Er is zoveel leuks op jouw site, ik waardeer reviews over beauty, de nieuwste fashion, de leukste online shops & lovely things in life en nog veel meer.
  Ik volg je daarom niet alleen op Bloglovin, maar ook op Facebook (hoera meer dan 500 likes)
  Ga zo door!

 57. Wat heb je een fijne prijs uitgezocht zeg! Allebei de sets lijken mij heel leuk, naar de Glazed Apple lijn was ik al benieuwd – maar die ander klinkt ook goed!

  Ik dacht dat ik je al Bloglovin’ volgde maar dus niet – nu wel! En wat ik het leukst vind aan je blog? Gewoon dat je lekker jezelf bent, dat je zo’n grote Lush verslaving hebt en de wekelijkse Action artikelen! :yay:

 58. Wow! Wat een geweldige winactie weer! :love: :yay: ”
  Wat ik zo leuk vind aan Oh Fashion is dat jij naast de eerlijke reviews over beautyproducten ook over andere interessante onderwerpen (zoals bijv. kleding) schrijft. Deze afwisseling maakt o.a. dat ik het leuk vind om je site te bezoeken. :happy:

  Ik wil ook nog even kwijt dat ik je winacties altijd super vind! Daar kunnen een aantal andere bloggers een hoop van leren. :wink:

 59. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee :)

  Het leukste vind ik de Action Musthaves en alle TBS artikelen! En die wil ik in het volgend jaar nog vaker op jouw site zien als dat kan. En filmpjes graag, met shoplogs, unboxing, tutorials. En DIY artikelen vind ik ook leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in