3x dislikes van de maand Augustus

In April plaatste ik deel één van dit artikel, deze maand heb ik deel twee voor jullie! Drie producten waar ik geen lovende woorden over heb. Het heeft een paar maanden geduurd voordat dit tweede deel online stond, maar dat komt omdat ik gelukkig amper dislikes tegenkwam. Nu heb ik echter drie producten gevonden waarvan ik denk.. nah, liever niet. Kijk maar mee!

Kruidvat Q10 Oogcrème geeft de huid rond de ogen nieuwe energie. Vermindert wallen en fijne lijntjes en geeft een frisse uitstraling. Met het huideigen co-enzym Q10 en vitamine E tegen vroegtijdige veroudering. Rijk aan essentiële vetzuren die de huid mild verzorgen en beschermen tegen uitdroging. Daarnaast bevat Kruidvat Q10 Oogcrème belangrijke mineralen voor een goede huidstofwisseling.

Kruidvat Q10 Oogcrème €1,99
Oogcrème die fijne lijntjes vermindert, en voor een frisse uitstraling zorgt. Dat wil ik wel! Ik heb hem elke avond voor het slapen gaan aangebracht onder beide ogen, ruim twee maanden lang. Maar helaas, ik zag geen verschil. Geen frisse uitstraling, geen mindere lijntjes, geen gladdere huid. Jammer!

Clarins Instant Definition Mascara €26,00
Iets minder budgetproof is deze Clarins mascara die, zoals je ziet, mijn wimpers erg laat kleven. Voor meiden met korte (en vooral blonde) wimpers maakt hij een prachtig verschil, maar bij mijn lange zwarte haartjes pakt hij niet zo mooi uit. Misschien komt het door de sample size die ik heb, maar ik zou hem in ieder geval niet zelf aanschaffen. BRRRRR.

Kruidvat Young Face Control Stick €3,69
Op Internet lees ik alleen maar lovende berichten over deze control stick, maar ik heb helaas niet die ervaring!
Dit tubetje, met 2% salicylzuur, is bedoeld om puistjes sneller te laten verdwijnen. Het smeersel laat een dun filmlaagje achter op het puistje, waardoor deze uiteindelijk uitdroogt.
Het eerste probleem was al dat ik niet wist wanneer ik het moest aanbrengen. Voor het slapen gaan is een optie, maar als ik dan op m’n zij ga liggen, komt het op m’n kussen terecht. Ik heb dat een paar keer gedaan, maar het ging al snel op m’n kussen zitten, hoe voorzichtig ik ook deed. Bovenop je foundation is ook niet slim, want dan werkt het gewoon niet. Nadat ik het een week op verschillende puistjes had gebruikt, kwam ik tot de conclusie dat het bij mij niet werkte. Het smeersel droogt niet op, en het is gewoon rete-irritant. Hij droogde puistjes niet uit en ze verdwenen ook niet sneller.

Heb jij onlangs nog een “dislike product” gebruikt? Welke was dat? En heb je ervaringen met één van deze producten?

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in