Action shoplog 09/04/2013


Heyyy allemaal. Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie! Het is wel een kleintje, vandaar dat hij als extra artikel komt. En het leek me natuurlijk leuk om te showen wat ik dit keer heb geshopt bij Action! Ik was niet zoveel kwijt dit keer, namelijk € 15,05. Ik heb dit keer wél de bon bewaard, dus overal staan de juiste prijzen bij! :D Kijk je mee?


Yeah, fotolijstjes! Ik vond deze zo leuk met die teksten erop. Ze zijn €0,79 per stuk.


Nog een fotolijstje, met de tekst Love erin/erop. Ik heb veel foto’s van de huisdieren, dus fotolijstjes komen altijd van pas. Deze was €0,99.


Letters HOME. Zo leuk! Ik wist alleen geen mooie plek om ze neer te zetten, maar uiteindelijk heb ik ze op m’n spiegel gezet. Ze kostten €1,99.


Twee longdrink glazen met print, €0,54 per stuk.


Wat bakspulletjes. Die cakepop-houder is zo handig! Ik hoop dat hij ook fijn in gebruik is. Hij was €2,98. De lollystokjes voor cakepops was €0,59 en het roze marsepein was €1,49.


Back-up van m’n favoriete handcrème, €0,99 was deze.


So Me Eye Roll-On concealerstick. De BB cream was een flinke flop, dus ik ben benieuwd of de concealerstick beter werkt! Deze was €1,19.

Dat was het alweer! Ik heb stiekem nog een Action verbod van m’n vriend, dus ik kon eigenlijk alleen huishoudelijke spullen kopen, dat vindt m’n vriend niet erg. Ik heb nu alleen wel een fotolijstjes-verbod, want ‘we hebben er wel genoeg nu!’ aldus m’n vriend. Je hebt nooit fotolijstjes genoeg, ja! Bovendien heb ik al een dienbladen-verbod, geurkaarsen-verbod, oliebranders-verbod en een muurstickers-verbod! :hmpf: Niet eerlijk. Anyway, hier nog een paar foto’s van hoe ik wat spulletjes heb ingericht:


De letters HOME op m’n spiegel!


Hahaha, een foto van m’n broer en ik. Ik zal hier twee jaar zijn geweest, dus een foto uit 1989. M’n kop ziet er niet uit op die foto, maar toch vind ik het daarom een heel schattige foto :’)


De TV-hoek in ons huis! Ik heb van de week alles een beetje aangepast. Je ziet het ‘Love’ fotolijstje in het kozijn staan! Hoeveel Action spullen spotten jullie trouwens? ;)

21 REACTIES

  1. Wat een super leuke dingen zeg! Je hoeft niet meer naar de Riveira (?) Maison te gaan om die stijl in huis te hebben, maar gewoon lekker goedkoop bij de Action!! Whoop:D

  2. Haha ik ben laatst ook nog bij de Action geweest, was wel benieuwd naar die letterbak. Zit nog steeds te twijfelen of ik die zal kopen. Leuk ingericht huis trouwens!

  3. Mooie spulletjes en spotgoedkoop allemaal. Ik ben vandaag ook geweest. Ik kocht speelgoed voor de hond, noedels voor mijn vriend, porienstrips voor mezelf, wat snoepgoed en magnetronschalen ^^

  4. Nice! Ik fiets er ook zo even heen, alleen zal mijn shoplog dan niet verder komen dan wat schoonmaak spul :yay: Alhoewel.. alsof je bij de action alleen met schoonmaakspul weg komt.. :mm4:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in