Action shoplog

Hello lovelies! ^_^ Ik heb vandaag een Action shoplog voor jullie! En ja.. ik weet dat ik een Action verbod heb, no need to remind me! En nee, gelukkig is het verbod niet van Action zelf. Haha, dat zou wat zijn! Nee, ik heb enige tijd geleden een Action verbod gekregen van m’n vriend. Ik shopte er te vaak, ofzo. Naaaah! :S Snappen jullie dat nou?!

Toch heb ik me vorige week even laat gaan, toen ik er was.. MAAR! Een paar dingen voor m’n site, een paar dingen voor het huishouden, wat spulletjes voor het bakken, EN MAAR ÉÉN GEURKAARS. Jaja, je leest het goed, ik heb maar één geurkaars gekocht. Daar ging dat hele verbod een beetje om.. het feit dat ik er elke keer 7832 geurkaarsen, dienbladen, muurstickers of nepbloemen kocht. PFFF. Mannen.


Twee Dove shampoo’s, en ze ruiken zó lekker! Eentje bevat argan olie, de ander is voor extra volume in je haar. Ze kosten € 1,39 per stuk.


Ik heb heel veel servies van deze serie, dus deze leuke eierdoppen konden natuurlijk ontbreken. Ze waren € 0,69 per stuk.


Diverse toppings voor het bakken van cupcakes, etc.! Ze waren rond de € 0,89 per stuk.


Nailstamp set, slechts € 0,99!


Baked eyeshadow palette, € 1,29. In diverse kleuren. Er komt nog een review van online!


16-delig decoratieset voor het bakken :) Kostte rond de € 1,00


Lijkt op een normale kaars, right? Fout! :P Als je ‘m aansteekt, gaan er diverse LED-kleurtjes branden. Zo leuk! Deze was € 1,29 ofzo.


Fruit Melts, deze kun je smelten in een pannetje, en als topping/coating gebruiken. Ze zijn € 1,29 per stuk.


Nog meer chocolade om te smelten, deze waren € 1,49 per stuk.


Wasverzachter! Kost € 0,95 voor een grote fles.


Oogschaduw mono’s, hier komt ook nog een review van online. Ze zijn € 0,59 per stuk.

Wat heb jij voor het laatst gekocht bij Action?

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in