Beautybox overzicht

Ik schreef er afgelopen Zaterdag al over: de Truly Yours box. Een beautybox gevuld met 5 high-end miniaturen, voor €14,95 per maand. In de reactie’s las ik dat de meeste van jullie de Truly Yours box leuker vinden dan de Glossybox. True! Ik heb zelf de Glossybox twee maanden gehad, maar ik vond het nét niet. Ik besloot daarom om een overzicht te maken met alle beschikbare beautyboxen op een rij. Want ze zijn in opkomst, geloof mij!

Goed, je zag het al in de header van dit artikel. Momenteel heb je de Beautybox, Glossybox en Truly Yours. Ook schijn je de Blendbox te hebben, maar daar heb ik mijn twijfels bij. Ten eerste, een gratis make-up palette bij de eerste Blendbox? Duur grapje! Ten tweede, de merken die op de homepage staan, vind ik ook erg ‘onwaarschijnlijk’. NARS? Bobbi Brown? Benefit? Voor €10 per maand? Ten derde, ze hebben hun eerste Blendbox nog steeds niet gelanceerd. Dus de Blendbox laat ik voorlopig achterwege, en behandel ik alleen de drie bovengenoemde beautyboxen.

Truly Yours

De Truly Yours beautybox kost €14,95 per maand, inclusief verzendkosten. Je gaat een abonnement aan, net als alle andere beautyboxen. Dit abonnement kun je bij Truly Yours op elk gewenst moment opzeggen. Het bedrag wordt elke maand geïncasseerd, mocht dit niet lukken, sturen ze netjes een mailtje. De Truly Yours box bevat 5 miniaturen, maar dit kunnen ook travelsize’s of fullsize producten zijn! Altijd fijn, want voor 5 kleine samples loopt niemand warm. Ook zijn de producten in de box geschikt voor iedereen, ongeacht je haar- of huidtype. De merken in de Truly Yours box zijn overigens errug fijn! Zo zat er in de eerste editie o.a. een Make Up Store oogschaduw en Love, Chloé parfum miniatuur. Jammer dat ik die gemist heb! Weten welke merken je kunt verwachten in de Truly Yours box? Check dan deze pagina.

Glossybox

De Glossybox, ik heb ‘m na twee keer opgezegd. Niet omdat ik de inhoud vreselijk vond, maar omdat het me niet helemaal aansprak en ik andere beautyboxen ook een kans wilde geven. Ook in deze beautybox zitten 5 producten, waarvan enkele travelsize of fullsize zijn. Deze beautybox bestaat sinds November 2011, en is dus de eerste beautybox in Nederland. De eerste editie bevatte o.a. een Herôme W.I.C. nagellak, Anastasia Brow gel en Rituals lipgloss. In de tweede editie zat er ook een merk in wat de meeste van ons leuk vinden, namelijk Scaredy Cat. In de Februari editie zat er o.a. Koh, Eyeko Shiseido en EoS lipbalm in. Kijk, dat zijn leuke merken! Helaas vond ik de laatste editie, die van Maart, erg tegenvallen. Er zat wel een fullsize Lush Dream Cream in, dat vond ik het leukste. De Glossybox kost €14,95 per maand en ook dit abonnement is elke maand op te zeggen. Een overzicht van de merken die je kunt tegenkomen in de Glossybox is hier te bekijken.

Beautybox

Tot slot, de Beautybox. Ik heb hier zojuist een abonnement opgenomen, dus ik heb zelf nog geen ervaring met deze beautybox. Deze box kost €14,95 per maand, en wederom is het abonnement elke maand op te zeggen. Je ontvangt 5 producten van high-end merken en niche brands, waarvan sommigen travelsize en/of fullsize zijn. Extra leuk bij deze beautybox is het ‘gouden wikkel’ concept. In een aantal willekeurig geselecteerde beautyboxen zijn de producten verpakt in een gouden wikkel. Ben je de gelukkige? Dan ontvang je een pot crème van La Mer t.w.v. €120! Wauw! In de laatste editie trof je o.a. een Pupa Milano lipstick aan, La Mer bodylotion en een Trind nagellak. Natuurlijk wisselt de inhoud per persoon, dus het kan zijn dat je iets gemist hebt. Check hier de website van de Beautybox!

Vergelijken

Laten we eens een aantal punten vergelijken met elkaar, want ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Truly Yours Glossybox Beautybox
Prijs
€14,95 per maand
€14,95 per maand
€14,95 per maand
Bestaat sinds
Januari 2012
November 2011
Maart 2012
Abonnement maandelijks opzeggen?
Ja
Ja
Ja
Aantal producten
5
5
5
Punten sparen?
Ja
Ja
Ja
Fullsize product(en) erin?
Ja
Ja
Ja

Zoals je ziet, verschillen de boxen niet veel van elkaar. Het is (op een paar centen na) eigenlijk alleen de inhoud die verschilt! In welke box de meeste make-up zit, kan ik je niet vertellen. De inhoud wisselt heel erg elke maand. Mocht je €14,95 kunnen missen per maand, dan kan ik je zeker aanraden om eens een beautybox uit te proberen.

Op welke beautybox hebben jullie een abonnement? Welke vinden jullie de leukste?

18 REACTIES

  1. Ik was toen de glossybox net uit was lid geworden, hier ben ik 2 maanden bij geweest maar het beviel me toch niet zo. Ik ben toen direct overgegaan op de Truly Yours en deze bevalt me prima :D

  2. Geen heb ik een abbo op! Zal ook niet zo snel een abbo nemen op een box, gewoonweg omdat ik zelf producten koop en niet in spanning wil zitten wat ik in godsnaam krijg :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in