Birthday cadeau’s en shoplog

Whoei, 26 jaar alweer! De tijd vliegt mensen, zeker naarmate je ouder wordt. Dit jaar ben ik weer enorm verwend met m’n verjaardag, en heb ik zelf nog wat leuke aankopen gedaan van verjaardagsgeld. Vandaag laat ik jullie zien welke cadeautjes ik heb gekregen en wat ik zelf heb gekocht. Kijk je mee? :)

Haha, vriendlief kwam eerst aanzetten met een Bart Smit tasje. “Alsjeblieft schat, voor je verjaardag!” zei hij. Ik snapte er niets van, want ik had volgens mij vrij duidelijk gemaakt dat ik een parfum wilde hebben. Misschien een spelletje voor de Nintendo DS? Toen ik het openmaakte zat er een Hello Kitty badset in. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toen vriendlief zei “Die wilde je voor je verjaardag, toch?” wist ik niet of ik moest lachen of huilen.. Toen hield hij snel een tasje van Douglas voor m’n neus. Aah, daar was m’n echte cadeautje! Hij had me (zoals gewoonlijk) weer zitten foppen.. Twee cadeautjes zaten er in het Douglas tasje! Huh? Ik verwachtte er maar eentje.. Ik maakte de eerste open en daar zat het volgende in:

Chloé Eau de Parfum 30ml :yay: Die wilde ik zo graag hebben! Ik ben verliefd op de geur – en het flesje ook, trouwens. Hij is vrij poederig, ik kan de geur niet echt beschrijven. I suck at that. Maar hij is uniek – je kunt hem het beste zelf even besnuffelen in de winkel. Echt doen, hoor! Afijn, vervolgens maakte ik snel het tweede pakje open..

Waaaah! :spin: Love, Chloé ook nog eens?! Wat een lieverd! Wat ben ik verwend! M’n vriend wist dat ik enorm zat te twijfelen tussen beide geuren. Dankzij een leuke actie bij Douglas heeft hij beide gekocht! Love, Chloé is iets frisser en zoeter dan de originele Chloé. Hij is nog steeds vrij poederig, maar niet zo zwaar als het origineel. Perfect voor in de zonnige maanden dus! Ook dit is de Eau de Parfum 30ml.

Vervolgens heb ik zelf ook nog wat dingetjes geshopt!

Catrice Hip Trip nagellak
Deze waren nu slechts 1 euro bij Kruidvat! Ik heb ze in C01 in C05.

Montagne Jeunesse maskers
In dit boekje zitten 6 maskers – drie voor je lichaam, één voor je voeten, één voor je haar en één voor je gezicht. Hij was afgeprijsd naar €5 bij Kruidvat.

6-delige reisset
Een 6-delige reisset met lege flacons en potjes. Ideaal om iets te depotten of over te gieten. Komt altijd van pas, geloof mij! Ik kocht dit bij Blokker voor €2.

Catrice Glamazona Lip Colour Pen
Deze Chubby Sticks-lookalikes trokken meteen m’n aandacht. Ze zijn zacht, goed gepigmenteerd en ruiken ook nog eens lekker! Helaas maar beschikbaar in twee kleurtjes: rood en fuchsia. Rood liet ik liggen, ik nam alleen fuchsia mee. Ze kosten €5 per stuk.

Essie Tart Deco
Deze kreeg ik van m’n dinnetje! Tart Deco stond al heel lang op m’n wishlist, nu mag ik hem er eindelijk afschrappen. Deze kost €10 bij Etos.

Clinique reissetje
Een etui met 3 samples van Clinique erin, altijd leuk! Ik zag hem bij Douglas liggen, hij was afgeprijsd van €13,48 naar €6,74.

Clarins Eau Ressourçante Silky-Smooth Body Cream
Van de week zat ik ’s avonds eens wat proefmonsters te bekijken die ik had liggen (ik spaar ze), totdat ik een kleine tubetje van deze body cream zag staan. M’n armen voelden een beetje droog aan, dus ik smeerde er wat van op. En toen gebeurde hoor: liefde op de eerste neus. Meteen verliefd op de geur. Ik had ‘m voor het slapen gaan opgesmeerd, en ’s ochtends rook ik hem NOG STEEDS! Toen wist ik het zeker: ik moet een fullsize pot hebben hiervan. In deze pot zit 200ml en hij kost €31,95.

>> VERGEET NIET MEE TE DOEN MET DE WINACTIE! <<

Dat waren mijn birthday cadeautjes en aankopen! Wat vind jij het leukste?

28 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in