Blingbling-hoesjes van de meesters in blingbling

– geschreven door simyo –

Elke dag trek je andere kleren aan. Als je dit blog leest, hoor je waarschijnlijk bij de mensen die zelfs meerdere keren per dag een andere outfit kiezen. Je hebt ook een smartphone. Met als je slim bent, het beste sim-only abonnement of een prepaidbundel, hiermee ben je baas in eigen bundel. Je kunt zelf je belbundel online via de Simyo app bijstellen. Hier kan je dus geld uitsparen voor het aanschaffen van nieuwe kleding.. :wink: Je vindt het ook slim om die telefoon op een mooie manier te beschermen. Waarom zou je het bij één smartphonehoesje houden? Je hebt voor jezelf ook een klerenkast vol. Je telefoon is anno 2014 onderdeel van jouw hele pakketje. Dus die moet er ook een beetje vet uitzien.

Nu kun je natuurlijk een smartphonehoesje kiezen dat bij alle gelegenheden past. Zwart, wit, blauw of een andere effen kleur. Maar dat is saai. Dat wil jij niet uitstralen.


bron

Smoezelige Ebay-hoesjes
De keuze uit smartphonehoesjes is enorm. Blingbling is een tijdlang in geweest, maar alweer een beetje op zijn retour. Bovendien zijn de meeste blingbling-hoesjes van Ebay van drie dollar al na een paar weken smoezelig of gewoon stuk. Want als je net zo bent als wij (en dat denken we), laat jij ook je telefoon zeker drie keer per dag uit je handen vallen. Dus je hebt zo’n hoesje niet alleen nodig omdat ‘ie bij je tas of jas past, maar ook om de telefoon te beschermen. Anders kun je snel op zoek naar een nieuw toestel.


bron

De oplossing: Swarovski!
Blingbling mag dan een beetje uit zijn, good old Swarovski gelooft er nog steeds in. Niet zomaar een hoesje met kralen en zeven kleuren, maar designs met echte Swarovski-kristallen erin verwerkt, die meteen de aandacht trekken. Op een niet overdreven manier. In plaats van verwondering, scoor je met zo’n Swarovskihoesje bewondering. En ze zijn nog erg stevig ook.

Wat voor telefoonhoesje heb jij momenteel?

7 REACTIES

  1. De hoesjes zijn bij mij echt belangrijk, want mijn iPhone is al vaak genoeg uit mijn handen gevallen of van de bank af ofzo. Op dit moment zit er, voor de veiligheid, dus een rubberen hoesje omheen met een supertoffe print. Bling Bling is toch niet helemaal iets wat bij mij past. xxx Lucinda

  2. Wat een leuk artikel! :) Bling bling hoesjes vind ik gaaf, maar ik draag het niet om mijn mobiel! Op Ebay kun je inderdaad veel bling bling hoesjes vinden! Maar daar hebben zo ook écht bijna alles haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in