Blogbreak

16
32

Hi allemaal! Jullie zullen het wel gemerkt hebben: ik heb al een hele poos geen updates meer geplaatst. Ik ben de laatste tijd nogal druk geweest, en ik ben in die tijd nogal wat interesse in bloggen en make-up verloren. Toch wil ik nog erg graag doorgaan met bloggen, maar mijzelf minder met make-up bezig houden. Ik merk dat m’n interesses momenteel erg aan het veranderen zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld al ruim 3 weken geen make-up meer gekocht, maar zit ik wel elke dag eBay af te speuren naar leuke items. Momenteel neem ik even een blogbreak, hoeveel pijn het ook doet, ik zie helaas geen andere oplossing. Binnenkort ga ik weer lekker verder bloggen, maar waarschijnlijk iets minder op beauty gericht. Dat zal uiteraard gepaard gaan met wat toffe winacties, maar dan zien jullie tegen die tijd wel ;)

Heel erg bedankt voor het lezen, en ik hoop dat jullie m’n beslissing een beetje snappen. I love you all, you’re the best! :love:

16 REACTIES

  1. Prima, even een break nemen is ook wel een keer lekker! Iets doen als je er geen zin in hebt is ook niet leuk en dit is ook een hobby. We zien je wel weer terugkomen!

  2. Komt helemaal goed, we snappen het allemaal wel!
    even tussendoor, je had een tijdje geleden gereageerd op m'n blog dat ik een winactie had gewonnen en dat ik je moest mailen maar ik heb daar nooit meer iets over gehoord :$?
    Success met alles!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here