Cactus items voor je interieur

Ik houd van cactussen. Ik houd sowieso van planten, ik ben dan ook trotse plantenmama van ruim 100 planten. Waaronder een hoop cactussen! Niet alleen zijn ze enorm makkelijk in onderhoud, ook staan ze in werkelijk ieder interieur leuk. Ongeacht welke kamer van het huis, welke plek, welke soort. Ideaal. Mocht jij nou écht geen cactussen kunnen houden, dan heb ik hieronder een aantal toffe cactus items voor je interieur. Ben je toch nog een beetje hip.

Aah, kijk nou hoe vrolijk alles! Ik zou echt het hele huis kunnen versieren met cactus items. Ik heb al best een hoop cactussen in huis — zowel stekelig als niet stekelig, zoals een leuke cactuslamp. Met de lampen en klokken uit de collage moet je wel nog batterijen mee bestellen, anders heb je er nog niks aan. Vaak staat erbij of er batterijen inbegrepen zitten, zo nee, welke batterijen je dan moet hebben. Meestal zijn het Alkaline batterijen of AAAA batterijen die erin moeten.

Vazen, servies, dekbedovertrekken, kleding, sieraden, er is zóveel in cactus-uitvoering tegenwoordig. Volgens mij kun je het zo gek niet bedenken, Google een random item + cactus erachter en je hebt ongetwijfeld een hit. Hoe dan ook, ik vind het nog steeds een leuke trend. Ik ben wel benieuwd of jullie ook cactus items in huis hebben, zo ja, welke precies!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in