Cadeau.nl

– dit is een gesponsord artikel –

Verjaardagen, ik vind ze erg leuk. Maar waar ik áltijd over struikel is een leuk en geschikt cadeautje vinden voor de jarige Job! Geld vind ik altijd erg saai om te geven, een cadeau is toch veel leuker. Laatst werd ik benaderd door de makers van Cadeau.nl, een online shop met heel veel leuke en originele cadeaus!

Je hoeft op deze website niet urenlang te zoeken naar een geschikt verjaardagcadeau. Je kunt zoeken op gelegenheden – zo vind je één klik een geschikt cadeau voor iemand die bijvoorbeeld jarig is, gaat trouwen, op kamers gaat, voor moederdag, voor iemand die ziek is of voor een housewarming.

Op Cadeau.nl vind je geen dertien-in-een-dozijn cadeaus. Zoals je in de collage hierboven kunt zien, hebben ze erg originele en gave cadeaus. Wat dacht je van een Memory spel met mooie schoenen? Of deze Pacman Cookie Cutters? Of hoe gaaf is het om deze Tooth Cookie Jar te krijgen?! Kortom, voor elke gelegenheid een leuk cadeau!

Bovendien kun je ook nog cadeau advies krijgen op de site. Handig voor als je écht geen idee hebt wat je iemand moet geven! Sophie legt je een aantal keuzes voor waar je uit moet kiezen, en vervolgens komt ze met een aantal suggesties.

Alle cadeaus worden gratis voor je ingepakt. En bestel je vóór 18:00, dan heb je het de volgende dag al in huis. Handig voor mensen zoals ik, die op het laatste moment alles doen.. ;) Cadeau.nl is voorzien van het Thuiswinkel keurmerk, wat garant staat voor veilig shoppen en betalen. Je kunt betalen via iDeal, een Creditcard, bankoverboeking of onder rembours. Ik weet in ieder geval waar ik voortaan een cadeau ga scoren!

Kenden jullie deze website al? Welke producten zouden jullie wel graag willen hebben?

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in