Cadeautip: eigen shirt bedrukken

bedrukte t shirt

De feestdagen komen er weer aan, en daarmee ook de onvermijdelijke vraag: wat geef je een ander cadeau? Het is iedereen jaar weer een feest om te ontdekken wat je partner, kind of een familielid wilt hebben. Vandaag deel ik een leuke cadeautip met je, namelijk een zelf bedrukt t-shirt! Mocht je benieuwd zijn hoe dat precies in z’n werking gaat, en hoe je zelf een t-shirt kunt bedrukken, lees dan verder.

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk om een t-shirt te bedrukken. Je kunt bij Drukland diverse verschillende kwalitatieve t-shirts laten bedrukken. Je kiest allereerst een model t-shirt uit — is het voor een kind, voor een vrouw, voor een man? Daarna kies je een kleurtje uit. Voor dit artikel ga ik voor zwart; altijd goed en staat bij alles. Vervolgens kies je op welke plek je je afdruk wilt hebben. Kies de maat en voeg het product toe aan je winkelmandje. Dan kun je nu op zoek naar dé tekst of design voor op het t-shirt! En ja, dat was het alweer. Drukland doet de rest voor je.

Als je een design hebt gevonden voor op het t-shirt, voeg je deze toe. Vervolgens wordt hij gecontroleerd op kwaliteit, en als alles goedgekeurd is, kun je het product afrekenen. Drukland gaat hem nu printen! De print wordt niet als soort sticker bedrukt (waardoor hij vervaagt na verloop van tijd), maar hier wordt hij rechtstreeks op de kleding bedrukt, waardoor het ontwerp sterk aan het materiaal hecht. Voor bovenstaande t-shirt zou ik trouwens slechts € 14,95 kwijt zijn, zonder verzending want die rekenen ze niet!

Afhankelijk van de persoon (mocht het een cadeautip zijn) is op zoek naar een ontwerp een leuke uitdaging. Tip: kijk eens op Pinterest! Genoeg ideeën, een uniek cadeau én een lachend gezicht gegarandeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in