Catrice LE: Big City Life

Na een aantal rather dissapointing limited edition’s van Catrice (Papagena en Bohemian) is het tijd voor een nieuwe limited edition, genaamd Big City Life. Een veelbelovende naam, want bij Big City Life denk ik al snel aan grote steden zoals het modebewuste Milaan en het altijd bruisende New York. En ik zat er niet naast! De gelimiteerde collectie bestaat uit 4 thema’s: Berlin, London, New York en Sydney. Oke, Milaan zit er niet bij, maar de overige steden maken een hoop goed. Elke stad heeft namelijk z’n eigen kleuren! De nieuwe collectie bestaat uit palettes en nagellak.


‘Big City Life’ bevat vier palettes, met daarin zes oogschaduws, twee blushes, dubbelzijdige applicator en een eyeliner. Deze palettes zullen € 6,99 per stuk kosten!

Verder heeft elk palette een bijpassende nagellak, deze kosten € 2,49 per stuk. Voor welke stad ga jij?


Sydney


New York


London


Berlin

Een kleine, maar gave collectie, vind ik zelf. De palettes zien er goed uit en de kleuren nagellak zijn erg mooi! Ik denk dat ik zelf voor Berlin ga, zowel de nagellak als het palette. De andere kleuren zijn geen kleuren die ik vaak draag – maar misschien moet ik het gewoon nog even in de winkel bekijken :P

Catrice’s Big City Life is vanaf HALF OKTOBER verkrijgbaar bij Kruidvat.

23 REACTIES

  1. Ik vind deze LE helemaal geweldig! Qua de paletten kan ik maar moeilijk kiezen, eigenlijk vind ik Sydney het minst interessant. Kan niet wachten tot deze in de winkels liggen :D

  2. Wil graag Berlin hebben! Sowieso wil ik een van de palettes als het pigment gewoon goed is! De verpakkingen doen me heel erg denken aan Too Faced. Hoop zo dat het pigment goed is want dan gaan deze palettes echt als warme broodjes over de toonbank denk ik ^.^

  3. SYDNEY AND BERLIN IT ISSSS. nudeeteammm <3
    ik vind de palette's vrij prijzig dus ik ga er maareentje kiezen, of ik ga nu alvast beginnnen met sparen ;p

  4. Wauw, wat een mooie collectie! Ik denk dat ik Berlin dan ook wel het mooist vind, het palette én het nagellakje. Dat zijn gewoon de kleuren die ik het meest draag, love it! <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in