Catrice Ultimate Colour #130 Frozen Rose

Catrice lipsticks, ik lijk ze wel te sparen. Elke keer dat ik langs het schap loop neem ik wel een kleurtje mee. Ik ben dól op de lipsticks van Catrice! Dit keer nam ik 130 Frozen Rose mee, een barbie roze kleurtje. Benieuwd hoe deze mij bevalt, lees dan verder!


Verpakking
De lipstick zit in de typische Catrice lipstick verpakking: een zwart, glazende huls. Aan de onderkant vind je naam van de kleur. Jammer dat de bovenkant een klein beetje gebold is, anders kon je de lipstick op z’n kop zetten zodat je de kleur meteen kon zien.. is vooral handig als je net als ik een hoop van deze lipsticks hebt!Kleur, structuur & pigmentatie
Barbie roze, dat is echt de enige manier hoe ik deze kan beschrijven! Hij doet me erg denken aan NYX Strawberry Milk. Het is een lichtroze kleur, zonder shimmers maar wel met een mooie glans. Hij is bijzonder creamy, dat kun je wel zien op de foto’s, hij glijdt als boter over m’n lippen. Verder is hij erg goed gepigmenteerd, hij geeft veel kleur af, zelfs op mijn donkere lippen. Enige nadeel is dat hij (door de structuur) in de lijntjes van je lippen trekt.


Naakte lippen


Daglicht


Zonlicht


Flits

Conclusie
Dit is wederom een erg fijne lipstick van Catrice! Ik ben alleen een beetje gaan twijfelen over de kleur, ik vind ‘m eigenlijk iets te licht voor me. De lipstick blijft een paar uurtjes op z’n plek zitten – zonder te eten en te drinken. Het is dus uithongeren met je lipstick op, of schranzen zonder lipstick. Of daarna opnieuw aanbrengen, kan ook natuurlijk.

Informatie
Prijs: € 3,99
Inhoud: 3,8 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Keuze uit veel kleuren lipstick, creamy structuur, goede pigmentatie, budgetproof.
Minpunten: Trekt in de lijntjes van je lippen.
Belangrijk om te weten: 36 maanden lang houdbaar

Wat vinden jullie van dit kleurtje.. past het bij me, of moet ik dit soort kleuren aan Nicki Minaj over laten?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in