Couponcode.nu

Goedemorgen! Kortingen, we kunnen niet meer zonder. Althans, ik niet! Ik heb al diverse kortingcodesites besproken, en vandaag is het de beurt aan Couponcode. Is het een beetje een fijne site? Staan er leuke en goede acties op? Is de site overzichtelijk? Kortom, moeten we deze site opslaan in onze favorieten of zo snel mogelijk weer vergeten? Ik vertel het je in deze korte review!

Jullie zijn waarschijnlijk wel bekend met dit soort sites. Zo niet, leg ik het even uit! Als je online shopt, is er een grote kans dat je bij die webshop een kortingscode kunt gebruiken. Dit is een leuke extra om klanten te stimuleren wat te kopen, of gewoon om iets te vieren! Vaak gaat het om een % korting op het assortiment of gratis verzendkosten. Maar, wat voor code kun je invullen dan? Sites als Couponcode.nu verzamelen deze voor je. Gewoon, alle kortingscodes op één plek! Zo hoef jij niet meer te Googlen of te wachten op antwoord als je het op Facebook of Twitter vraagt.

De voorpagina is overzichtelijk, en bevat alleen datgene waarnaar we op zoek zijn. Nieuwe codes, de top 10 en een zoekfunctie. Eventueel kun je je ook aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen, zodat je direct wordt gemaild als er een nieuwe kortingscode is.

Bij Categorieën kun je iets specifieker zoeken naar een bepaalde actie. Als je op een categorie klikt, kom je op een pagina vol met kortingscodes voor diverse webshops. Op de pagina Korting Top 10 vind je de beste aanbiedingen, bij de wat bekendere webshops, of kortingscodes die erg fraai of populair zijn!

Vanaf nu kun je dus heel voordelig online winkelen via deze site. Voordat je afrekent, even Couponcode.nu checken dus. Het is overzichtelijk, er staan actuele kortingscodes op, en is fijn in gebruik. Doet gewoon wat ‘ie moet doen. Zeker een aanrader om even op te slaan in je favorieten dus!

Check jij altijd voor kortingscodes voor je winkelt of als jij je boodschappenmandje al vol hebt met leuke producten?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in